Перша у світі кава з адаптогенними грибами підтримує здоров’я мозку

Peak State Coffee, провідний постачальник високоякісної органічної кави в США, оголосив про обмежений випуск екобанки «Coffee With Benefits».

«Coffee With Benefits» – це лінійка адаптогенної кави преміум-класу, наповненої грибами.

Преміум-кава запакована у банки, придатні для повторної переробки.

За словами Денні Уолша, засновника та генерального директора компанії, новий продукт принесе користувачам більше користі та задоволення. Зокрема, кава підтримує здоров’я мозку та допомагає краще справлятися зі стресом.

Денні Уолш, засновник компанії

Компанія наповнює цільні органічні кавові зерна екстрактами таких грибів як адаптоген рейші, левина грива, кордицепс та чага. Запатентований процес дозволяє каві підвищити імунітет організму шляхом додавання антиоксидантів. 

Завдяки технології вирощування та обсмажування кава Peak State Coffee менш кисла.

Напій з адаптогенними грибами має смак і запах традиційної кави

“Так ми поєднуємо любов до виняткової кави з неймовірною користю для здоров’я адаптогенних грибів, покращуємо смак і функціональність кави, одночасно відстоюючи екологічність”, – ділиться Уолш.

Екобанки Peak State «Coffee With Benefits» доступні лише на вебсайті Peak State Coffee. Також очікується, що їх можна буде купити на Amazon.

Нагадаємо, раніше американці випустили протеїнову каву у стіках.

Джерела: Peak State Coffee, Food & Beverage Magazine

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

IKEA створила чорну ікру із водоростей

Ікринки Sjörapport є дійсно веганськими, але виглядають і смакують, як справжня чорна ікра.На веб-сайті IKEA ікра представлена у 85-грамовому...

На вулицях Шанхая з’явилися автономні фудтраки від KFC

Нещодавно в твіттері було розміщено кілька фотографій автономних ресторанів KFC на колесах в Китаї. Передбачається, що це пілотний проект...

Український бренд створив унікальний кефір, що зменшує втому

Особливість кефіру полягає у його консистенції: його можна їсти ложкою, робити з нього крем-сир, вживати як перекус або навіть...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

На інновації в їжі та релокацію ресторанів можна отримати 100 тис. грн

Конкурс має на меті підтримку сталого розвитку підприємництва у...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок...

Країна, що п’є найбільше кави на душу населення, виростила її в біореакторі

Процес полягає у виробництві недиференційованих кавових клітин (біомаси) у...

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до...

Голландці зібрали 1,2 млн євро на виробництво риб’ячого жиру без риби

Вливання капіталу було здійснене через інвестиційну платформу DuurzaamInvesteren.Останній раунд...

Вибір редактора
В продовження теми