Перша у світі кава з адаптогенними грибами підтримує здоров’я мозку

Peak State Coffee, провідний постачальник високоякісної органічної кави в США, оголосив про обмежений випуск екобанки «Coffee With Benefits».

«Coffee With Benefits» – це лінійка адаптогенної кави преміум-класу, наповненої грибами.

Преміум-кава запакована у банки, придатні для повторної переробки.

За словами Денні Уолша, засновника та генерального директора компанії, новий продукт принесе користувачам більше користі та задоволення. Зокрема, кава підтримує здоров’я мозку та допомагає краще справлятися зі стресом.

Денні Уолш, засновник компанії

Компанія наповнює цільні органічні кавові зерна екстрактами таких грибів як адаптоген рейші, левина грива, кордицепс та чага. Запатентований процес дозволяє каві підвищити імунітет організму шляхом додавання антиоксидантів. 

Завдяки технології вирощування та обсмажування кава Peak State Coffee менш кисла.

Напій з адаптогенними грибами має смак і запах традиційної кави

“Так ми поєднуємо любов до виняткової кави з неймовірною користю для здоров’я адаптогенних грибів, покращуємо смак і функціональність кави, одночасно відстоюючи екологічність”, – ділиться Уолш.

Екобанки Peak State «Coffee With Benefits» доступні лише на вебсайті Peak State Coffee. Також очікується, що їх можна буде купити на Amazon.

Нагадаємо, раніше американці випустили протеїнову каву у стіках.

Джерела: Peak State Coffee, Food & Beverage Magazine

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах...

Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від...

Роздери горлянку! Вінницька компанія робить надгострі соуси з провокативними назвами

В асортименті українського виробника — ферментовані соуси з провокаційними назвами «Смерть ворогам», «Лови гранату», «Вирви язик» та багато інших. У...

Українські виробники морозива та соків прямого віджиму випустили інноваційне морозиво

Galicia «яблуко-груша» має приємний фруктовий смак та аромат, який доповнюється м'якою консистенцією морозива. Цей новий смак став чудовим доповненням...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Може вас зацікавити

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на...

На вулицях Шанхая з’явилися автономні фудтраки від KFC

Нещодавно в твіттері було розміщено кілька фотографій автономних ресторанів...

Ґречна гречка. Хрусткі закуски з пророщеної гречки привернули увагу покупців та інвесторів

Для виробництва компанія закупляє органічну гречку на фермах у...

KFC поклала в бургери рослинну курятину. Але не для веганів

Мережа ресторанів швидкого харчування KFC анонсувала запуск продажів у...

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів...

Вибір редактора
В продовження теми