Водій вантажівки створив зефір у аерозольному балончику

Американський стартап Sh'mallow почав продавати аерозольні балончики з безмолочним зефіром.

Зефір в аерозолі можна розпилювати на морозиво, печиво, коктейлі для дорослих або (якщо ніхто не дивиться) прямо до рота.

Упаковка з 3 зефірних балончиків коштує 30 доларів і включає міні-факел для підсмажування.

Стартап заснував Кенні Бейкер, водій вантажівки комерційної компанії з водопостачання та каналізації. Ідея створення нового продукту з’явилася після попередньої роботи у кав’ярні.

«Я зрозумів, що має бути спосіб, щоб зефір вийшов як збиті вершки», — розповідає Бейкер.

За його словами, зефір рідко зберігають у кав’ярнях, тому що він легко черствіє і його викидають. Щоб зефір перестав бути клопотом, Бейкер вирішив його збити.

Маючи досвід у будівництві, пожежогасінні та водінні вантажівок, він взявся за розробку аерозольного обладнання та рецептури.

Формула інноваційного зефіру — це в основному цукор і яєчний білок

А от желатин довелося виключити, щоб продукт не застрягав всередині банки.

Після розробки продукту Бейкер відкрив магазин неподалік від власного дому, і тепер займається виробництвом разом зі своєю дружиною Лаурою та батьками.

Аерозольний зефір м’якший, ніж звичний традиційний, але набагато густіший, ніж збиті вершки.

Щоб продукт лягав щільніше та тримав піки, його радять охолодити.

Нагадаємо, раніше чиказький стартап створив зефір з сидром та активованим вугіллям.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Starbucks почав додавати у каву інноваційне молоко на основі грибів

Молоко без корів Perfect Day виготовляється на основі тих самих білків, що містяться в тваринному молоці, вирощених шляхом ферментації...

Студенти отримали майже $1 млн на створення морепродуктів за допомогою ШІ

В межах проєкту Waterloo Alt Protein Project вони працюють над масштабним виробництвом лабораторної риби Використовуючи ШІ, дослідники створюють геномні та...

Domino’s приймає ставки на швидкість видачі піци. Призовий фонд — $200 тисяч

З 28 червня по 12 липня кожен американець, зареєстрований у додатку DraftKings матиме можливість зробити безкоштовну ставку на те,...

Геніальність чи злочин проти їжі: споживачі реагують на запуск питного майонезу

Незвичайний продукт, запущений мережею зручних магазинів Lawson, вже здобув суперечливі відгуки як у соціальних мережах, так і серед споживачів.Nomu...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Ті ще овочі: OVO, в який повірив Федорів, закриває новий раунд інвестицій

Розмір поки не розголошують, проте засновники говорять, що ці...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і...

На Київщині виготовляють старовинний шумерський напій з меду та ягід

Сікера – алкогольний напій, створений на базі меду та...

Беконовий джем з бурбоном. Українські мандрівники виготовляють під Львовом унікальні соуси

Такий виготовляє українська гастромарка «Боїм». У складі джему –...

Перша інновація за 75 років кришка для банок, яка відкривається одним пальцем

Незначним натисканням кнопки в центрі кришки з контейнера вивільняється...

Вибір редактора
В продовження теми