Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту (ШІ) під назвою NeuralFire. NeuralFire автоматизує весь процес приготування.
За словами генерального директора SEERGRILLS Сураджа Судери, ШІ працює за допомогою комбінації даних датчиків, користувацьких уподобань щодо приготування їжі і інтелектуальних даних, вбудованих у програмне забезпечення для різних типів їжі.
«Пристрій фіксуватиме початкову температуру, скажімо, курячої грудки, і регулюватиме приготування відповідно до заданих користувачем параметрів», — розповідає Судера.
Приготування стейку нагадуватиме режим круїз-контролю в авто
Після завершення приготування користувачі можуть оцінити якість готової їжі, що оптимізує алгоритм NeuralFire для наступного приготування.
SEERGRILLS постійно оновлює свою базу даних про їжу, тож якщо з’явиться новий популярний рецепт стейку, штучний інтелект вже знатиме, як його правильно підсмажити.
Обладнання грилю є унікальним порівняно з іншими інфрачервоними грилями на ринку ще й тому, що м’ясо готується вертикально.
Користувач поміщає м’ясо в тримач, який визначає температуру та товщину стейку. Далі обидві сторони готуються одночасно за допомогою інфрачервоного тепла.
Температура приготування може сягати 1652 ºF
На грилі можна приготувати три рибаї за одну хвилину п’ятдесят секунд, шість гамбургерів за хвилину тридцять секунд або чотири курячі грудки за дві хвилини тридцять секунд.
Попередні замовлення на інноваційний гриль компанія почне приймати у липні. Ціна девайсу поки не розголошується.
Нагадаємо, компанія «GreenGo» створила перший в Україні стейк на рослинній основі — GreenBeefSteak.
Джерела: SEERGRILLS, The Spoon