Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Британський стартап SEERGRILLS представив Perfecta – перший у світі гриль на основі штучного інтелекту.

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту (ШІ) під назвою NeuralFire. NeuralFire автоматизує весь процес приготування.

За словами генерального директора SEERGRILLS Сураджа Судери, ШІ працює за допомогою комбінації даних датчиків, користувацьких уподобань щодо приготування їжі і інтелектуальних даних, вбудованих у програмне забезпечення для різних типів їжі.

«Пристрій фіксуватиме початкову температуру, скажімо, курячої грудки, і регулюватиме приготування відповідно до заданих користувачем параметрів», — розповідає Судера.

Приготування стейку нагадуватиме режим круїз-контролю в авто

Після завершення приготування користувачі можуть оцінити якість готової їжі, що оптимізує алгоритм NeuralFire для наступного приготування. 

SEERGRILLS постійно оновлює свою базу даних про їжу, тож якщо з’явиться новий популярний рецепт стейку, штучний інтелект вже знатиме, як його правильно підсмажити.

Обладнання грилю є унікальним порівняно з іншими інфрачервоними грилями на ринку ще й тому, що м’ясо готується вертикально. 

Користувач поміщає м’ясо в тримач, який визначає температуру та товщину стейку. Далі обидві сторони готуються одночасно за допомогою інфрачервоного тепла. 

Температура приготування може сягати 1652 ºF

На грилі можна приготувати три рибаї за одну хвилину п’ятдесят секунд, шість гамбургерів за хвилину тридцять секунд або чотири курячі грудки за дві хвилини тридцять секунд.

Попередні замовлення на інноваційний гриль компанія почне приймати у липні. Ціна девайсу поки не розголошується.

Нагадаємо, компанія «GreenGo» створила перший в Україні стейк на рослинній основі — GreenBeefSteak.

Джерела: SEERGRILLS, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які перетворюють галактозу і лактозу молока в глюкозу за допомогою ферментації»,...

Молочний гігант годуватиме немовлят веганськими сумішами із гречки

Такий продукт створив ізраїльський стартап Else Nutrition, який має публічну реєстрацію та штаб-квартиру в Канаді.Зараз компанія розпочинає багатоетапну співпрацю...

Ізраїльська компанія розробила капсульну їжу із «потворних» овочів

Така їжа візуально вражає. Це зроблено для того, аби створити емпатичний зв’язок між людьми та тим, що вони споживають.Капсула...

Німці заварюють чай з листям коки, а також хочуть створити з нього спиртний напій

"Екстракт з листя коки також викликає легке відчуття енергетичної піднесеності", - ділиться Джуліан Хілле, засновник і гендиректор компанії.Зараз Koka...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом...

Перше у світі морозиво з повітря стало доступним для споживачів

Новий десерт, розроблений фінською харчовою технологічною компанією Solar Foods,...

Світові виробники алкоголю почали розливати горілку у пляшки з картону

Паперовими пляшками уже користуються такі великі бренди як Absolut...

Морепродукти із гороху та водоростей підкорюють найбільший ринок Європи

Hooked Foods виклала веганську рибу на полицях відразу 400...

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск...

Вибір редактора
В продовження теми