Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Британський стартап SEERGRILLS представив Perfecta – перший у світі гриль на основі штучного інтелекту.

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту (ШІ) під назвою NeuralFire. NeuralFire автоматизує весь процес приготування.

За словами генерального директора SEERGRILLS Сураджа Судери, ШІ працює за допомогою комбінації даних датчиків, користувацьких уподобань щодо приготування їжі і інтелектуальних даних, вбудованих у програмне забезпечення для різних типів їжі.

«Пристрій фіксуватиме початкову температуру, скажімо, курячої грудки, і регулюватиме приготування відповідно до заданих користувачем параметрів», — розповідає Судера.

Приготування стейку нагадуватиме режим круїз-контролю в авто

Після завершення приготування користувачі можуть оцінити якість готової їжі, що оптимізує алгоритм NeuralFire для наступного приготування. 

SEERGRILLS постійно оновлює свою базу даних про їжу, тож якщо з’явиться новий популярний рецепт стейку, штучний інтелект вже знатиме, як його правильно підсмажити.

Обладнання грилю є унікальним порівняно з іншими інфрачервоними грилями на ринку ще й тому, що м’ясо готується вертикально. 

Користувач поміщає м’ясо в тримач, який визначає температуру та товщину стейку. Далі обидві сторони готуються одночасно за допомогою інфрачервоного тепла. 

Температура приготування може сягати 1652 ºF

На грилі можна приготувати три рибаї за одну хвилину п’ятдесят секунд, шість гамбургерів за хвилину тридцять секунд або чотири курячі грудки за дві хвилини тридцять секунд.

Попередні замовлення на інноваційний гриль компанія почне приймати у липні. Ціна девайсу поки не розголошується.

Нагадаємо, компанія «GreenGo» створила перший в Україні стейк на рослинній основі — GreenBeefSteak.

Джерела: SEERGRILLS, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап створив напої зі спіруліни, що сприяють бадьорості та виводять токсини

Низькокалорійний напій виготовлений з натуральних інгредієнтів і не містить кофеїну.Він насичений поживними речовинами та еквівалентний за їх вмістом здоровим...

Чіпскоїн. Pringles продає віртуальні чіпси за криптовалюту

Свою пропозицію компанія називає CryptoCrisp. Об’єм випуску серії з новим ароматом — лише 50 банок. Всі вони існують лише...

Каліфорнійці створять середовище з біомолекул для вирощування дешевого м’яса

Цей крок має на меті значно знизити витрати на культивування м’яса та пришвидшити перехід до великомасштабного виробництва.Tiamat Sciences, відомий...

Українці придумали альтернативу шкідливим картопляним чіпсам — з моркви та буряку

Здорова їжа представлена безліччю смаків – від нейтрально овочевих до солодких.«Ми нічого не вигадуємо, тільки перетворюємо те, що створила...

Канадці випустили дитячі коктейлі, які покращують здоров’я та надають енергію

Нові Ready-to-Drink Kids Shakes доступні у двох популярних смаках — шоколад і ваніль.  Коктейлі створені спеціально для дітей до 13...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Може вас зацікавити

Чао-какао: із відходів плодів какао створили сік та борошно з пікантним смаком

Протягом останніх двох років компанія Cabosse Naturals працювала над...

Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future...

Вибір редактора
В продовження теми