Безалкогольне червоне вино з відтінком дуба стало напоєм року

Судді міжнародного конкурсу Free From Food Awards 2023! назвали червоне безалкогольне виноавстралійської компанії Pure Vision Wines напоєм року.

«Це найкраще червоне безалкогольне вино, яке куштували судді. Вино насиченого сливового кольору, має джемовий і трохи гострий з нотами журавлини, відтінками чорної смородини та висихаючих танінів смак та аромат», – діляться організатори конкурсу.

Цього року лауреатами премії намагалися стати 550 різного роду харчових продуктів, які маркуються як веганські. Щоб обрати переможців, журі уважно розглядали, пробували та обговорювали кожну позицію цілих 12 тижнів.

Сім’я виноробів

Pure Vision має кілька позицій деалкоголізованих вин. У переліку – ігристе низькокалорійне вино з 25-річного виноградника, шардоне зі свіжими цитрусовими, персиковими та медовими ароматами дині, а також яскравий шираз зі смаком сливи, ягід і відтінком дуба, який і став переможцем.

Вино містить менше 0,5% алкоголю 

Террі Каріпідіс, засновник сімейного бізнесу

Такий же рівень міститься в більшості фруктових соків, говорить виробник.

Pure Vision з’явився із сімейного бізнесу у 2005 році, коли один із синів батька-винороба вирішив заповнити прогалину у сегменті органічного вина. Після переведення виноградників на органічну технологію у 2009 році Pure Vision отримала сертифікований екологічно чистий виноград і з того часу виготовляє виключно органічне вино.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту.

Джерела:  Free From Food Awards 2023!, Pure Vision

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Переробка та  foodtech: як українські агрокомпанії адаптують бізнес до воєнних умов

З початку великої війни перед найбільшими агрокомпаніями та галуззю постала надскладна задача — відновити вітчизняний агроекспорт. Це є ключовим...

Ізраїльський стартап створив із дріджів яскраві барвники кольору буряку та кактуса

Це як ніколи доречно, адже споживачі самі шукають на полицях більш здорову, натуральну та екологічно чисту їжу. Тенденція змушує виробників...

Ізраїльський стартап створив перше у світі рослинне філе лосося, яке копіює справжню рибу

Це стало результатом запатентованої унікальної технології виробництва Згодом філе можна буде виробляти у великих масштабах та за низькою вартістю для...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Ізраїльська інновація знизить вартість лабораторного м’яса в рази — до $13 за кіло.

Ця технологія стала значним проривом на тлі занепокоєнь щодо...

Стартап створив адаптогенні соки для досягнення внутрішнього дзену

«Немає кращого способу розслабитися та залишатися врівноваженим у святковий...

Сінгапур інвестує $15 млн у перетворення неїстівних відходів на сучасну їжу

Центр зосередиться на передових технологіях мікробного клітинного інжинірингу для...

Uber Eats з нового року доставлятиме їжу безпілотними автомобілями Hyundai

Платформа доставки їжі Uber Eats та технологічна компанія Motional,...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті...

Вибір редактора
В продовження теми