Безалкогольне червоне вино з відтінком дуба стало напоєм року

Судді міжнародного конкурсу Free From Food Awards 2023! назвали червоне безалкогольне виноавстралійської компанії Pure Vision Wines напоєм року.

«Це найкраще червоне безалкогольне вино, яке куштували судді. Вино насиченого сливового кольору, має джемовий і трохи гострий з нотами журавлини, відтінками чорної смородини та висихаючих танінів смак та аромат», – діляться організатори конкурсу.

Цього року лауреатами премії намагалися стати 550 різного роду харчових продуктів, які маркуються як веганські. Щоб обрати переможців, журі уважно розглядали, пробували та обговорювали кожну позицію цілих 12 тижнів.

Сім’я виноробів

Pure Vision має кілька позицій деалкоголізованих вин. У переліку – ігристе низькокалорійне вино з 25-річного виноградника, шардоне зі свіжими цитрусовими, персиковими та медовими ароматами дині, а також яскравий шираз зі смаком сливи, ягід і відтінком дуба, який і став переможцем.

Вино містить менше 0,5% алкоголю 

Террі Каріпідіс, засновник сімейного бізнесу

Такий же рівень міститься в більшості фруктових соків, говорить виробник.

Pure Vision з’явився із сімейного бізнесу у 2005 році, коли один із синів батька-винороба вирішив заповнити прогалину у сегменті органічного вина. Після переведення виноградників на органічну технологію у 2009 році Pure Vision отримала сертифікований екологічно чистий виноград і з того часу виготовляє виключно органічне вино.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту.

Джерела:  Free From Food Awards 2023!, Pure Vision

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Nestle будує центр за $52 млн для доставки готових страв

Новий розподільчий центр працевлаштує 665 робітників. Будівнитцво обійдеться компанії в $52 млн Компанія оголосила про проект в Атланті через чотири місяці...

Чай та кава майбутнього: допомагає мислити та береже від депресії

Brainjava — це колекція високоякісної збагаченої кави та чаю, які збуджують та концентрують мозок завдяки включенню в щоденний раціон...

На Закарпатті варять сири та загортають у кропиву – як у давні часи

Засновниця сироварні Наталія Ковач свій перший сир – камамбер – зварила у звичайній каструлі. Але розуміла, що для цього...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними, екологічними і компостуються.Наразі існує значна кількість рішень, які можна використовувати...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили...

Заморіть черв’ячка. Попит на їжу з комах драйвитимуть пенсіонери та вегани

Такими очікуваннями поділився Седрік Ауріол, співзасновник французької біотехнологічної компанії...

Вибір редактора
В продовження теми