Безалкогольне червоне вино з відтінком дуба стало напоєм року

Судді міжнародного конкурсу Free From Food Awards 2023! назвали червоне безалкогольне виноавстралійської компанії Pure Vision Wines напоєм року.

«Це найкраще червоне безалкогольне вино, яке куштували судді. Вино насиченого сливового кольору, має джемовий і трохи гострий з нотами журавлини, відтінками чорної смородини та висихаючих танінів смак та аромат», – діляться організатори конкурсу.

Цього року лауреатами премії намагалися стати 550 різного роду харчових продуктів, які маркуються як веганські. Щоб обрати переможців, журі уважно розглядали, пробували та обговорювали кожну позицію цілих 12 тижнів.

Сім’я виноробів

Pure Vision має кілька позицій деалкоголізованих вин. У переліку – ігристе низькокалорійне вино з 25-річного виноградника, шардоне зі свіжими цитрусовими, персиковими та медовими ароматами дині, а також яскравий шираз зі смаком сливи, ягід і відтінком дуба, який і став переможцем.

Вино містить менше 0,5% алкоголю 

Террі Каріпідіс, засновник сімейного бізнесу

Такий же рівень міститься в більшості фруктових соків, говорить виробник.

Pure Vision з’явився із сімейного бізнесу у 2005 році, коли один із синів батька-винороба вирішив заповнити прогалину у сегменті органічного вина. Після переведення виноградників на органічну технологію у 2009 році Pure Vision отримала сертифікований екологічно чистий виноград і з того часу виготовляє виключно органічне вино.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту.

Джерела:  Free From Food Awards 2023!, Pure Vision

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пивоварні заливають пиво електролітами та додають бджолиний пилок

Пивоварні, намагаючись угнатися за сучасними трендами, втілюють в життя свої найшаленіші ідеї. На поличках американських магазинів уже зараз можна...

В Одесі виробляють живу олію з осадом, що посилює смак

Засновники підприємства говорять, що їхня сім'я вже понад п'ять років не використовує рафіновані олії з полиць супермаркетів після того,...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Ноти до рота. Sound Nutrition створила ультразвукові снеки

Виробництво з використанням ультразвукових хвиль допомагає зберегти поживні речовини...

Стартап створив замінник м’яса із відходів виноробства та адаптогенних грибів

Рослинна котлета готується з італійської трюфельної олії та тріо...

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур,...

Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої

Перетворити відходи виробництва оливкової олії на комерційні продукти взявся...

Чао-какао: із відходів плодів какао створили сік та борошно з пікантним смаком

Протягом останніх двох років компанія Cabosse Naturals працювала над...

Вибір редактора
В продовження теми