Український бренд експортує до ЄС снеки за стародавніми рецептами індіанців

Українська компанія “Драйд Фудз” створює під брендом “Обjerky” мясні снеки преміум-класу, а також креветкові чипси та шкварки.

У 2022 році, попри війну, продажі компанії зросли майже на 35%

Річний витог компанії склав 23 млн грн.  Окрім того, “Драйд Фудз” розпочала експорт до ЄС. 

У компанії розповідають, що джерки виготовляються за оригінальною австрійською технологією. «Драйд Фудз» стала першою, хто привезла технологію в Україну.

Ідеєю засновників, серед яких – підприємці Кирило Шиянов, Віталій Новіков та Наталія Фіала, було створити зручний, сучасний, якісний, інноваційний снек. 

“Рецепт джерки прийшов до нас від індіанців із Північної Америки, що першими вигадали цей спосіб вживати м’ясо у такому вигляді, аби зберегти його харчові та смакові якості”, – діляться вони. 

Зараз джерки є популярними в США, ПАР та багатьох країнах Європи. 

За своїм складом це 100% натуральне в’ялене м’ясо вищого гатунку та спеції, як то часник, перець чорний, коріандр.

Пачка в’яленого м’яса і через 360 днів буде пачкою смачного натурального поживного м’яса. Водночас м’ясо джерки набагато легше за будь-які консерви, тому що містить щонайменше на 50% менше вологи”, – говорять у компанії про переваги інноваційної закуски.

Зараз у асортименті “Драйд Фудз” джерки зі свинини, нагетс-джерки, чилі-джерки, чипси з креветками, шкварки, натуральні кокосові чипси та багато іншого. 

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що тернопільський виробник сушить здорові снеки з кабачків.

Джерела: ОбJerky, Forbes

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап отримав 3 млн євро на створення грудного молока з клітин молочних залоз

Спочатку Nūmi планує подати заявку на дозвіл регулювальних органів у США, а потім у Європі та Азії.Компанія виробляє культивоване...

В Іспанії будують гігантський завод з виробництва м’яса із клітин

Дочірня компанія JBS BioTech Foods почала будівництво в Іспанії свого першого комерційного заводу з виробництва лабораторного м’яса. Будівництво очікувано...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Робот, який годуватиме тисячі співробітників за день, замінить корпоративну їдальню найбільшого у світі онлайн-супермаркета

“Наші інвестиції в ​​Karakuri виходять за рамки фінансової підтримки. Ми пропонуємо свою їдальню як живу лабораторію для випробувань. Крім...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Куряче м’ясо, вирощене в лабораторіях, вперше допущено до продажу

На відміну від таких стартапів як Beyond Meat і...

Вчені пропонують виготовляти рослинне м’ясо з арахісової шкаралупи

Це відкриття має потенціал змінити підходи до управління харчовими...

Створили «альтернативу» конопель із апельсинових кірок — для усунення стресу та спокою

Така добавка не містить тетрагідроканабінолу, психотропного компоненту та інших...

Вибір редактора
В продовження теми