Компанія, яка познайомила українців з моцарелою, створила унікальний сир

Український бренд сирів Lel’ (компанія Ardis Group) випустив новинку – копчену моцарелу, кожні 3 гривні з якої компанія передає ЗСУ.

Компанія не зупинила діяльність з початку повномасштабного вторгнення, і навіть узяла участь у World Cheese Awards, де восени минулого року було представлено п’ять десятків сирів з України. 

Ardis Group була створена у 1998 році. Вона однією з перших почала імпортувати різні види сирів та знайомити українців з новими смаками. У 2005 році Ardis вперше привезла до України італійські свіжі сири – маскарпоне, бурату, рикоту та моцарелу. 

“На той час сирні звички українців були не сформовані. Але зацікавленість набирала обертів”, – діляться в компанії.

Перша спроба запуску власного бренду свіжих сирів відбулася у 2010 році на орендованих потужностях. Тоді Ardis Group стартувала із двох продуктів – моцарела у батоні та сирний продукт для піци, і зосередилася переважно на піцеріях. У 2014 році компанія придбала власний завод, і почала створення існуючого зараз бренду Lel’.

Нові потужності запрацювали у 2019 році, а з 2021-го Lel’ почала працювати над виходом у супермаркети. 

Зараз продуктова лінійка Ardis Group включає не тільки моцарелу, а й вишукані сири страчелла та бурата. 

Нагадаємо, колишній футболіст створює на Прикарпатті сир із віскі.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німці створили платформу, яка дозволить створювати нові види рослинного молока та м’яса за два тижні

Платформа дозволяє ідеям нових продуктів перейти від концепції до прототипу всього за два тижні.Користувач обирає ряд опцій, щоб налаштувати...

Сінгапурські вчені друкують їжу із цвіркунів та моркви

Старіння населення призведе до зростання попиту на продукти, багаті білком. Потужним джерелом білку можуть стати комахи та водорості.Виробництво цих...

Lay’s перетворив свою фірмову картоплю в унікальну горілку до святкового сезону

Відомий своїми картопляними чіпсами бренд Lay’s, котрий належить PepsiCo, дебютував в абсолютно новій категорії — якраз до найближчих свят.Lay’s...

ТОП-10 трендів у харчовій індустрії: що було у 2020 році та куди йдемо у 2021-му

Відмова від пластикової упаковкиПластик все ще знаходиться в стадії виведення. У міру того як споживачі все більше усвідомлюють вплив...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Грибний криль. Вперше із мікопротеїну створили цілі креветки та кальмари

На сьогодні більшість альтернативних морепродуктів представлені на світовому ринку...

Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

Гречка є безглютеновим продуктом, який містить низку важливих поживних...

Технологічний стартап з доставки їжі залучив півмільярда доларів інвестицій

Як повідомив Мікі Куусі, генеральний директор та співзасновник компанії,...

Стартап, що вирощує молоко в лабораторії, зібрав десятки мільйонів інвестицій з усього світу

Раунд знаменує собою одне з найбільших капіталовкладень у секторі...

Вибір редактора
В продовження теми