Компанія не зупинила діяльність з початку повномасштабного вторгнення, і навіть узяла участь у World Cheese Awards, де восени минулого року було представлено п’ять десятків сирів з України.
Ardis Group була створена у 1998 році. Вона однією з перших почала імпортувати різні види сирів та знайомити українців з новими смаками. У 2005 році Ardis вперше привезла до України італійські свіжі сири – маскарпоне, бурату, рикоту та моцарелу.
“На той час сирні звички українців були не сформовані. Але зацікавленість набирала обертів”, – діляться в компанії.
Перша спроба запуску власного бренду свіжих сирів відбулася у 2010 році на орендованих потужностях. Тоді Ardis Group стартувала із двох продуктів – моцарела у батоні та сирний продукт для піци, і зосередилася переважно на піцеріях. У 2014 році компанія придбала власний завод, і почала створення існуючого зараз бренду Lel’.
Нові потужності запрацювали у 2019 році, а з 2021-го Lel’ почала працювати над виходом у супермаркети.
Зараз продуктова лінійка Ardis Group включає не тільки моцарелу, а й вишукані сири страчелла та бурата.
Нагадаємо, колишній футболіст створює на Прикарпатті сир із віскі.