Британці розробили воду, яка укріплює кістки та робить шкіру пружною

Британський виробник функціональної води Vievé випустив колагенову воду з ананасом і кокосом.

spot_img

Напій без цукру та містить 20 г білка колагену в кожній пляшці

Вода має втамовувати від спраги в теплу пору року та приносити додаткову користь організму. 

«Новий смак Pineapple & Coconut відповідає попиту на функціональність, смак і користь для здоров’я», — говорять у компанії.

Бренд Vievé, який був запущений у 2018 році, зараз виготовляє широкий асортимент протеїнових напоїв і порошків. 

У компанії діляться, що категорія функціональних напоїв – досить перспективна для розвитку. До 2027 року вона має зрости до $209 млрд, а річні темпи приросту оцінюються на рівні 7,2%.

Попри вміст колагену, функціональний напій не містить жиру чи молочних продуктів. Енергетична поживність – 90 калорій на пляшку.

Присутність колагену в компанії пояснюють тим, що незамінний інгредієнт, який робить тканини людини міцними та пружними. Колаген є структурним компонентом шкіри, кісток, сухожиль і зв’язок. Окрім того, зустрічається у хрящовій тканині ребер, носа, гортані, трахеї, а також на багатьох суглобових поверхнях. І нарешті, колаген виступає як структурний компонент великих кровоносних судин, м’язів і не тільки. 

Розробка поповнить уже існуючу протеїнову лінійку з природними смаками полуниці та ревеню, кавуна, персика та малини, апельсина та манго та цитрусових та яблук. 

Нову білкову воду Vievé можна буде придбати на Amazon або на інших вебресурс з липня за ціною приблизно 2,5 євро за півлітрову пляшку.  

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що британці створили воду в мікрокубиках.

Джерела: Vievé, Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рожевий сир на Поліссі варять із молока нубійських кіз, англійських корів та приправляють місцевими міфами

У асортименті ферми — півтора десятка позицій. Час дозрівання сирів залежить від виду: якщо сирам з білою пліснявою знадобиться...

Японка та американець створили молоко із кабачка — з вітаміном С та залізом

На сьогодні вже нікого не здивуєш мигдальним, вівсяним чи соєвим молоком. Більш того, шведи створили молоко з картоплі, яке...

Питна формула. Херсонська компанія робить амарантові вершки за технологією гідроудару

Тетяна Осипенко, керівник компанії, розповіла newfood.ua: на ці лінійки дали позитивні висновки Міністерство охорони здоров’я та науково-дослідні установи Національної...

Виробники їжі загортатимуть продукти в упаковку з міцелію та конопель

Запатентований компанією відновлюваний матеріал під назвою MycoComposite виготовляється з міцелію (корені грибів), та деяких сільськогосподарських відходів, що інакше пішли...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Американці та китайці виготовили інноваційну олію з чайного насіння

Її отримують з насіння Camellia oleifera — квітучої рослини,...

Швейцарці створили рослинну качку за технологією, якій уже 60 років

Рослинне м’ясо Planted виготовляється лише з кількох натуральних інгредієнтів....

Вибір редактора
В продовження теми