Британці розробили воду, яка укріплює кістки та робить шкіру пружною

Британський виробник функціональної води Vievé випустив колагенову воду з ананасом і кокосом.

Напій без цукру та містить 20 г білка колагену в кожній пляшці

Вода має втамовувати від спраги в теплу пору року та приносити додаткову користь організму. 

«Новий смак Pineapple & Coconut відповідає попиту на функціональність, смак і користь для здоров’я», — говорять у компанії.

Бренд Vievé, який був запущений у 2018 році, зараз виготовляє широкий асортимент протеїнових напоїв і порошків. 

У компанії діляться, що категорія функціональних напоїв – досить перспективна для розвитку. До 2027 року вона має зрости до $209 млрд, а річні темпи приросту оцінюються на рівні 7,2%.

Попри вміст колагену, функціональний напій не містить жиру чи молочних продуктів. Енергетична поживність – 90 калорій на пляшку.

Присутність колагену в компанії пояснюють тим, що незамінний інгредієнт, який робить тканини людини міцними та пружними. Колаген є структурним компонентом шкіри, кісток, сухожиль і зв’язок. Окрім того, зустрічається у хрящовій тканині ребер, носа, гортані, трахеї, а також на багатьох суглобових поверхнях. І нарешті, колаген виступає як структурний компонент великих кровоносних судин, м’язів і не тільки. 

Розробка поповнить уже існуючу протеїнову лінійку з природними смаками полуниці та ревеню, кавуна, персика та малини, апельсина та манго та цитрусових та яблук. 

Нову білкову воду Vievé можна буде придбати на Amazon або на інших вебресурс з липня за ціною приблизно 2,5 євро за півлітрову пляшку.  

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що британці створили воду в мікрокубиках.

Джерела: Vievé, Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В океані майже не залишилось вугрів. Тепер їх вирощуватимуть у лабораторії

Її запатентована технологія органоїдів — тривимірна структура тканини, отримана зі стовбурових клітин — не потребує стільки факторів росту, як...

Сторічний бренд створив курятину в порошку, яка за хвилину перетворюється на м’ясо

Нова лінійка продуктів включає Plant-Based Chick’n, виготовлений лише з одного інгредієнта — конопляного протеїну.Продукт від TerraMeat є зручним для...

Український рітейлер навчить підприємців сучасному фудбізнесу. Є гранти

Про це все розкажуть на новому весняному курсі школи «Фудпросвіта», який стартує уже 11 травня. На учасників чекають інтенсивна програма...

Усьому Glovo. Інвестор у всесвітньовідомий стартап розповів про принципи інвестування у «єдинорогів»

Максим Філіппов, виконавчий директор венчурного фонду GR Capital, — один із тих, хто серед безлічі проєктів відразу розпізнає ті,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Може вас зацікавити

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи»...

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився...

Виробництво цього горіха росте в геометричній прогресії. Ринок чекають нові суперпродукти

Згідно галузевого прогнозу, попит на горіхи макадамії зросте з...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія...

Вибір редактора
В продовження теми