Британці розробили воду, яка укріплює кістки та робить шкіру пружною

Британський виробник функціональної води Vievé випустив колагенову воду з ананасом і кокосом.

Напій без цукру та містить 20 г білка колагену в кожній пляшці

Вода має втамовувати від спраги в теплу пору року та приносити додаткову користь організму. 

«Новий смак Pineapple & Coconut відповідає попиту на функціональність, смак і користь для здоров’я», — говорять у компанії.

Бренд Vievé, який був запущений у 2018 році, зараз виготовляє широкий асортимент протеїнових напоїв і порошків. 

У компанії діляться, що категорія функціональних напоїв – досить перспективна для розвитку. До 2027 року вона має зрости до $209 млрд, а річні темпи приросту оцінюються на рівні 7,2%.

Попри вміст колагену, функціональний напій не містить жиру чи молочних продуктів. Енергетична поживність – 90 калорій на пляшку.

Присутність колагену в компанії пояснюють тим, що незамінний інгредієнт, який робить тканини людини міцними та пружними. Колаген є структурним компонентом шкіри, кісток, сухожиль і зв’язок. Окрім того, зустрічається у хрящовій тканині ребер, носа, гортані, трахеї, а також на багатьох суглобових поверхнях. І нарешті, колаген виступає як структурний компонент великих кровоносних судин, м’язів і не тільки. 

Розробка поповнить уже існуючу протеїнову лінійку з природними смаками полуниці та ревеню, кавуна, персика та малини, апельсина та манго та цитрусових та яблук. 

Нову білкову воду Vievé можна буде придбати на Amazon або на інших вебресурс з липня за ціною приблизно 2,5 євро за півлітрову пляшку.  

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що британці створили воду в мікрокубиках.

Джерела: Vievé, Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

«Салат майбутнього», створений за аерокосмічними технологіями, зібрав мільйон інвестицій

Загальні інвестиції в проект оцінюються майже в $13 млн Флагманський продукт стартапу створений з використанням технології сушіння за допомогою ліофілізації...

Фуа-гра із клітин японських перепілок: лабораторне м’ясо вперше дісталося Гонконгу

Компанія Vow представила продукт під назвою Forged Gras, який є альтернативою люксовій делікатесній фуа-грі, виготовленій шляхом вирощування клітин японських...

Український шеф-кухар створює унікальні спеції за давніми рецептами Півдня

Ікорна сіль – авторська розробка, що виготовляється з засоленої та висушеної ікри локального коропа і є натуральним підсилювачем смаку...

Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

У топі питань, які найбільше хвилюють виробників, дистриб’юторів харчових продуктів, гравців ритейлу і HoReCa у 2024 році, — як...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Samsung випустив холодильник, який будить власника і сам замовляє продукти

Відтепер, окрім голосового асистента від Samsung — Bixby, холодильник...

Заїсти стрес. Стартап ONO додав у вівсянку багато протеїну та гриби – для зниження тривожності

З новим продуктом засновники компанії Нілу Шахріарі та Джейсон...

Вчені переробили дрібний планктон на добавку для здоров’я мозку

Інгредієнт містить пов’язані з лізофосфатидилхоліном (LPC) EPA та DHA....

Японський професор створив телеекран, що передає смак їжі, якщо його облизати

Пристрій під назвою Taste the TV (TTTV) використовує карусель...

Проба із пробірки. Вперше у світі культивоване м’ясо почали доставляти додому

Для реалізації цього проєкту Eat Just започаткувала партнерство зі...

Вибір редактора
В продовження теми