Штучний інтелект вперше розробив енергетичний напій зі «срібним абрикосом»

Компанія Hell Energy створила, як вона стверджує, перший енергетичний напій, повністю розроблений ШІ.

Штучний інтелект розробляв рецептуру, а також нюхав і навіть “пробував” напій на смак 

Hell Energy використовувала штучний інтелект на кожному етапі виробничого процесу, від розроблення рецептури до упаковки.

Для створення рецепта ШІ обробив величезну кількість інформації. Були враховані очікування споживачів щодо чудового та приємного на смак енергетичного напою, посиленого вітамінами, амінокислотами та травами.

Точний рецепт Hell Energy тримає в секреті. Але говорить, що енергетик відповідає вимогам харчового законодавства.

Штучний інтелект спочатку створив три варіанти смаку

«Штучний інтелект створив три варіанти напою, зацифрував параметри смаку та обрав найкращий», – розповідає прессекретар компанії.

Процес дегустації проводився із залучення електронних “носів” і електронних “ротів”, під час яких ШІ зацифровує процес і результат сприйняття. Далі отримані дані  пройшли порівняння у складній багатовимірній моделі. 

Після аналізу великої кількості даних і статистики ШІ зупинився на освіжаючому тутті-фрутті та ягідному смаку.

Hell Energy стверджує, що цей смак «справді унікальний». Вперше штучний інтелект здійснив такий складний процес розробки продукту.

Новий напій під назвою Hell AI виготовлено з високоякісних інгредієнтів. Вміст кофеїну складає 32 мг/100 мл. У складі енергетику – якісний цукор, чотири види вітамінів групи B (B3, B5, B6, B12). Також ШІ додав амінокислоти та гінкго білоба, дерево якого ще називають «срібним абрикосом». Все це – без жодних консервантів.

Нагадаємо, українські компанії можуть отримати гранти на застосування ШІ у виробництві харчових продуктів.

Джерела: Hell Energy, Foodingredientsfirst

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На Житомирщині варять авторський сир з бузиною, медом та аджикою

Крафтове виробництво у селі Великий Браталів Любарської громади заснував сировар Сергій Іванкевич. Займатися цією справою професійно він почав з...

Веганські яйця, розроблені штучним інтелектом, виходять у супермаркети

Це допоможе вивести інноваційний замінник яєць у місцеві супермаркети та відкрити більше офлайн-каналів для просування продуктів бренду, основним із...

Заїсти стрес. Стартап ONO додав у вівсянку багато протеїну та гриби – для зниження тривожності

З новим продуктом засновники компанії Нілу Шахріарі та Джейсон Вайленманн планують «розігнати» категорію традиційної вівсянки.Вони акцентують на користі такої...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого холодноярського меду, джерельної води та жорнового борошна. Саме жорнове борошно визначає...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році...

Стартап екс-чемпіона Формули-1 по випуску екологічних шоколадок отримав мільйони венчурних інвестицій

Раунд очолила люксембурзька компанія DLF Venture. У фінансуванні взяли...

Університет штату Вашингтон вперше в історії отримав схвалення FDA на виробництво генномодифікованої свинини

Вчені Університету штату Вашингтон використовували передові методи генного редагування,...

Стартап “вирощує” веганське карпаччо на відходах з кафетеріїв

Заснована у 2011 році Ян Віллемом Босманом Янсеном, компанія...

Китайці створили 3D-м’ясо за допомогою какао, грибів та злаків

Сонгбай Лю і Шаньшань Ван, дослідники з Університету Чжецзян...

Вибір редактора
В продовження теми