Штучний інтелект вперше розробив енергетичний напій зі «срібним абрикосом»

Компанія Hell Energy створила, як вона стверджує, перший енергетичний напій, повністю розроблений ШІ.

Штучний інтелект розробляв рецептуру, а також нюхав і навіть “пробував” напій на смак 

Hell Energy використовувала штучний інтелект на кожному етапі виробничого процесу, від розроблення рецептури до упаковки.

Для створення рецепта ШІ обробив величезну кількість інформації. Були враховані очікування споживачів щодо чудового та приємного на смак енергетичного напою, посиленого вітамінами, амінокислотами та травами.

Точний рецепт Hell Energy тримає в секреті. Але говорить, що енергетик відповідає вимогам харчового законодавства.

Штучний інтелект спочатку створив три варіанти смаку

«Штучний інтелект створив три варіанти напою, зацифрував параметри смаку та обрав найкращий», – розповідає прессекретар компанії.

Процес дегустації проводився із залучення електронних “носів” і електронних “ротів”, під час яких ШІ зацифровує процес і результат сприйняття. Далі отримані дані  пройшли порівняння у складній багатовимірній моделі. 

Після аналізу великої кількості даних і статистики ШІ зупинився на освіжаючому тутті-фрутті та ягідному смаку.

Hell Energy стверджує, що цей смак «справді унікальний». Вперше штучний інтелект здійснив такий складний процес розробки продукту.

Новий напій під назвою Hell AI виготовлено з високоякісних інгредієнтів. Вміст кофеїну складає 32 мг/100 мл. У складі енергетику – якісний цукор, чотири види вітамінів групи B (B3, B5, B6, B12). Також ШІ додав амінокислоти та гінкго білоба, дерево якого ще називають «срібним абрикосом». Все це – без жодних консервантів.

Нагадаємо, українські компанії можуть отримати гранти на застосування ШІ у виробництві харчових продуктів.

Джерела: Hell Energy, Foodingredientsfirst

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Два харчових гіганти створили алкоголь зі смаком легендарного сиру

Напій має особливий профіль, який нагадує легендарну закуску, зі смаком умамі, гострим ароматом сиру начо та м’яким солоним післясмаком.Алкоголь...

Найбільша у світі вертикальная ферма нагодує беконом із міцелію мільйон людей

Ферма працює за їх власною запатентованою технологію, і є частиною 120 тис. кв. футів нової інфраструктури, яку MyForest будує,...

Доходи із відходів. Упаковка з авокадо збільшує термін зберігання продуктів

Упаковка включатиме бар’єрні етикетки та антиоксидантні добавки, які захищатимуть гуакамоле та подібні харчові продукти від окислення.За даними іспанської дослідницької...

Яйця із дріжджів та молоко без корів: Стартапи отримали рекордні інвестиції на нову їжу

За перші шість місяців 2024 року їм вдалося залучити понад €164 млн, що перевищує показник за весь 2023 рік,...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

З’являться перші молочні продукти на лабораторній сироватці, яка повністю ідентична коров’ячій

Daisy Lab налагодила повний виробничий процес — від мікробів...

Завод з вироблення лабораторної курятини й баранини з’явиться у 2022 році

Повноцінний запуск потужностей запланований на 2022 р. До того...

NASA даст $1 млн тому, хто розробить меню для астронавтів у міжпланетних перельотах

Це - загальний призовий фонд ІІ етапу конкурсу, де...

Веганський стартап зібрав $9 млн на виробництво фрикадельок з відходів

Раунд очолив бельгійський VEOS Group, світовий постачальник білків та...

Вибір редактора
В продовження теми