Pepsi поєднала кетчуп з колою, щоб створити ідеальну приправу для хот-догів

Pepsi створила приправу до фастфуду з колою, щоб підкріпити позиціонування свого напою як ідеального для поєднання з хот-догом.

Pepsi Colachup (колачуп, що є поєднанням слів кола і кетчуп) був розроблений спільно з відділом бізнес-консультацій Кулінарного інституту Америки. 

Colachup поєднує солодкий та гострий смак

Соус буде доступний на кількох бейсбольних стадіонах 4 липня, на американський День незалежності.

Щоб привернути увагу до новинки, Pepsi запартнерилася з 15-разовим чемпіоном у поїданні хот-догів Джоуї Честнатом. 

За його словами, найкращий спосіб з’їсти хот-дог – це поєднати його з крижаною пепсі. Тож він дуже радий співпрацювати з компанією.

«Люди можуть бути здивовані, але поза змаганнями я люблю їсти хот-доги в більш спокійному темпі, і немає кращого способу з’їсти хот-дог – приготований на пару, на грилі чи смажений – ніж з ідеально прохолодним напоєм», – поділився  Джоуї.

Джоуї Честнат, 15-разовий чемпіон з поїдання хот-догів

У компанії запевняють, що Pepsi Colachup буквально зближує смак пепсі та хот-догів і може викликати інтерес у любителів пригод, які бажають оживити свій досвід. Топінг поєднує солодкі, цитрусові ноти Pepsi з гостротою кетчупу. 

До речі, це перший випадок, коли приправа була наповнена ароматизаторами Pepsi. 

Нагадаємо, раніше Pepsi випустила напій, збагачений азотом. Це була перша інновація компанії за 100 років.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився від традиційних рослинних “молочних” інгредієнтів та використав картоплю.Рецептура також включає...

М’ясо із скандинавського вівса проривається до ресторанів 16 країн, включаючи Європу і США

Проте досі є підприємці, які бачать багато місця у сегменті несправжнього м’яса. Одна з таких – Майя Ітконен, засновниця...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Інноваційний сир із картоплі добре плавиться у піці і тягнеться, як справжній

«Ми були жителями Нью-Йорка довше, ніж веганами, – пояснює Кобі Регев, співзасновник і генеральний директор Pleese Foods. – Коли...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Українська мануфактура створює унікальний сир з липою, трояндами та синім чаєм

Олексій Сінєльніков, засновник сироварні, говорить, що сир з липовим...

Булочки — не з корицею. У випічці для веганів казеїн та яйця замінять коноплею

Чистий 70% конопляний білок майже білого кольору з нейтральним...

Wildtype Foods відкриє перший у світі зал дегустації суші з лабораторної риби

Виробництво передбачає вирощування справжнього м’яса з живих клітин без...

Молока та яйця з власних відходів — найбільша у світі пивоварна компанія інвестує в інновації

Найбільша у світі пивоварна компанія Anheuser-Busch InBev, відома своєю...

Харчові звички майбутнього: як технології змінять наш раціон у 2030 році

Яка їжа майбутнього: якою вона буде? Однією з найбільш значущих...

Вибір редактора
В продовження теми