Pepsi поєднала кетчуп з колою, щоб створити ідеальну приправу для хот-догів

Pepsi створила приправу до фастфуду з колою, щоб підкріпити позиціонування свого напою як ідеального для поєднання з хот-догом.

Pepsi Colachup (колачуп, що є поєднанням слів кола і кетчуп) був розроблений спільно з відділом бізнес-консультацій Кулінарного інституту Америки. 

Colachup поєднує солодкий та гострий смак

Соус буде доступний на кількох бейсбольних стадіонах 4 липня, на американський День незалежності.

Щоб привернути увагу до новинки, Pepsi запартнерилася з 15-разовим чемпіоном у поїданні хот-догів Джоуї Честнатом. 

За його словами, найкращий спосіб з’їсти хот-дог – це поєднати його з крижаною пепсі. Тож він дуже радий співпрацювати з компанією.

«Люди можуть бути здивовані, але поза змаганнями я люблю їсти хот-доги в більш спокійному темпі, і немає кращого способу з’їсти хот-дог – приготований на пару, на грилі чи смажений – ніж з ідеально прохолодним напоєм», – поділився  Джоуї.

Джоуї Честнат, 15-разовий чемпіон з поїдання хот-догів

У компанії запевняють, що Pepsi Colachup буквально зближує смак пепсі та хот-догів і може викликати інтерес у любителів пригод, які бажають оживити свій досвід. Топінг поєднує солодкі, цитрусові ноти Pepsi з гостротою кетчупу. 

До речі, це перший випадок, коли приправа була наповнена ароматизаторами Pepsi. 

Нагадаємо, раніше Pepsi випустила напій, збагачений азотом. Це була перша інновація компанії за 100 років.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Мільярдер та автор книги про нову аграрну революцію збирає $33 млн на клітинне м’ясо

Кошти підуть на фінансування власного портфеля компаній, що займаються переважно вирощуванням клітинного м’яса. Загалом підприємств буде шість — з...

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100 млн. У 2021 році Nobell Foods залучив $75 млн у...

Молодь переходить з енергетиків на розслабляючі напої з каннабісом та ромашкою. Дослідження

Замість банки умовного “red bull” споживачі шукають кардинально інше, говорить Джонні Форсайт, директор Mintel, глобального агентства з дослідження ринків....

Поля популярного горіха, з якого роблять фуа-гра, сягнули розміру Гавайських островів

Горіхи кеш’ю набули особливої популярності завдяки їх застосуванні у виробництві альтернативного молока та інших продуктів.  Окрім молока із кеш’ю виготовляють...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Кето-шейк. Для веганів та адептів кето-дієти розробили порошкову соняшникову олію

Нові продукти — соняшникова олія в порошку, суха олія з...

Найбільший виробник культивованої риби в Європі запустив перший пілотний завод

Новий об’єкт має площу 2000 кв. м, призначену для...

На крафтове виробництво сиру та меду можна отримати 100 тис. грн

Заявку на грант можуть подати підприємці з-поміж ВПО, які...

Японський професор створив телеекран, що передає смак їжі, якщо його облизати

Пристрій під назвою Taste the TV (TTTV) використовує карусель...

Вибір редактора
В продовження теми