Бекон із яблук, картоплі та кленового сиропу переміг натуральне м’ясо у всесвітньому конкурсі

Веганський продукт посів перше місце в категорії «М’ясний продукт року для сніданку» в рамках щорічної нагороди Mindful Awards, яка відзначає найкращі компанії, послуги та продукти у споживчому сегменті.

М’ясо рослинного походження було визнано кращим порівняно з тваринним м’ясом

Переможцем у категорії найкращого мяса для сніданку став веганський бекон Hooray Foods. Його перевагами є втричі нижча калорійність від свинячого бекону та вчетверо нижчий вміст жиру. І, звісно, стійкість для планети.

Команда Hooray Foods

У склад продукту входить вода, кокосова олія, біле рисове борошно, гороховий крохмаль та крохмаль тапіоки, натуральні ароматизатори, сіль, кленовий сироп, екстракт яблука, концентрат бурякового соку, екстракт фіолетової солодкої картоплі, екстракт дріжджів, концентрат лимонного соку тощо.

Як розповідають організатори, цього року в програму було подано понад 1825 номінацій від компаній з усього світу. Переможці були обрані за такими критеріями як довіра до бренду, користь для здоров’я та прозорість.

«Споживачі уникають багатьох визнаних брендів і шукають продукти та послуги, які закривають необхідні для них потреби – від підтримки психічного здоров’я та фізичної форми та харчових переваг. Уважні компанії стежать за цим трендом», — сказав Тревіс Грант, керуючий директор Mindful Awards.

Нагадаємо, раніше стартап створив м’ясо із фруктів кеш’ю, які завжди йшли у відходи.

Джерела: Hooray Foods, Mindful Awards

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Чехи виростили з водоростей та клітин дешеве м’ясо для гамбургерів

Інновація знаменує собою нову віху в секторі культивованого м’яса, оскільки це означає появу більш етичних та екологічно чистих м’ясних...

Підсадили на голки: Nemi робить закуски із кактусів та амаранту

Засновниця компанії Регіна Трілло переїхала з Мексики до США десять років тому. Розповідає, що тоді складно було знайти продукти,...

Невидиме випромінювання та гриби: вчені створили вітаміни для веганів

Згідно угоди, зусилля Scelta Inside будуть спрямовані на використання власної глобальної клієнтської бази для маркетингу, розповсюдження та продажів, а...

Лабораторія «win-win» створила преміум-шоколад за допомогою бродіння

Замість какао-бобів засновники Food Labs підприємець Ахрум Пак та науковець Джонні Дрейн додають у солодощі ферментований ячмінь та плоди...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Молоко пропонують замінити борошнистими черв’яками: це так же поживно

До такого висновку дійшли вчені Маастрихтського університету у Нідерландах.Для...

На перше лабораторне м’ясо в ресторані шикуються черги попри преміальні ціни

Культивовані м’ясні продукти обох компаній доступні лише у преміальному...

Світовий лідер ринку харчування вперше замінив коров’яче молоко на мікробне

Це вперше, коли Unilever залучає можливості точної ферментації для...

Чорнила каракатиці та закваска – українці печуть хліб, що ніколи не пліснявіє

Пекарня «Жицень» – це сімейна справа всього життя двох...

Компанія Ді Капріо планує запустити завод по вирощуванню лабораторних стейків

Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65...

Вибір редактора
В продовження теми