Львів’яни створили унікальний сухий борщ та богач. 24 тисячі порцій відправили військовим

Підприємство «Фрут банк» зі Львівської області, яке перепрофілювалося з виробництва джемів на виробництво борщів і супів швидкого приготування, за 10 місяців передало військовим понад 4000 пакетів сухих наборів.

4000 пакетів сухих наборів – це 24 000 порцій або 14 000 літрів готової страви

Серед наборів – борщі, горохові та грибні супи, бограчі.

Також військовим відправили 40 кг яблучних, апельсинових та мандаринових чіпсів, звітує компанія. 

Пакет сухого борщу на 5 порцій важить всього 330 г. На його виготовлення йде 2 кг свіжих продуктів. Термін зберігання сухого борщу – 1 рік. Завдяки технології інфрачервоного сушіння у страві зберігаються вітаміни, мікроелементи та смакові властивості готового борщу чи супу. 

У склад борщу входить  картопля, свиняча шинка, червоний буряк, морква, капуста, цибуля, часник, томат, а також сіль, цукор, перець, лавровий лист та оцет.

Готову страву із сухого набору можна отримати за 15-20 хвилин. Для цього у «Фрут банк» уже зробили усі підготовчі етапи – помили овочі, почистили, нарізали, а м‘ясо і картоплю зварили, висушили і запакували по 1, 2, 5 порцій. Лишається лише 5 хв проварити вмістиме пакета і дати 10-15 хвилин настоятися готовій страві. 

Окрім забезпечення військових, сухі страви «Фрут банк» доступні для всіх бажаючих. Їх можна замовити онлайн або придбати в роздрібних магазинах.

Нагадаємо, раніше український творець молекулярного борщу отримав міжнародну відзнаку.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Австралійці створили першу у світі веганську суміш для немовлят

Sprout Organic стверджує, що після п’яти років розробки високоякісних органічних інгредієнтів вони створили першу у світі суміш для немовлят,...

«Протягом 10 років альтернативне м’ясо стане повноцінною галуззю» — топменеджер Cargill

“Глобальне споживання білка продовжуватиме зростати. Щоб задовольнити цей попит, знадобляться тварини, рослини, ферментація, культивовані інгредієнти, гібриди та нові інноваційні...

Пошукова видача: Google і Burger King починають спільний проект

Творці всесвітньовідомого пошукового сервісу планують продавати снеки і бутерброди з пошуковими роботами замість начинки. Це жарт. Майже. Холдинг Alphabet,...

Кава з насіння фініків — виробник альтернативної кави випустив свій новий продукт

Американський виробник альтернативної кави Atomo у першому кварталі 2022 року поповнить асортимент двома новими смаками, створеними з насіння фініків...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Американці за допомогою мікробів створили кальмара, котрий не відрізнити за текстурою від справжнього

Виготовлений із мікопротеїну методом мікробного бродіння, продукт за зовнішнім...

Щось шкварчить. Українці створили цукерки з чилі і без жодних підсолоджувачів

Це далеко не повний асортимент YARO, яка спеціалізується на...

Рослинне молоко за 3 хвилини: домашній пристрій претендує стати новою “мікрохвильовкою”

Пристрій виявився популярнішим, ніж того очікували засновники стартапу Міхаель...

Свиняча шкіра з корицею, яблуком та журавлиною — 60-річна компанія підриває ринок сміливими закусками

Лімітована версія закусок Southern Recipe Small Batch продаватиметься обмежений...

Вибір редактора
В продовження теми