На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Стрімінгова кулінарна платформа Kittch планує вивести свій бізнес на наступний етап

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення режиму доповненої реальності для користувачів.

Тепер користувачі платформи можуть вчитися готувати за допомогою окулярів віртуальної реальності, під’єднаних до смартфона.

У такому режимі користувачі можуть стежити за інтерактивними відео, читати рецепти, встановлювати таймери та слідкувати за температурою приготування.

Kittch & Qualcomm не перші, хто демонструє приготування їжі на основі AR для домашньої кухні. Ще у 2021 році дизайнер доповненої реальності Лорен Кейсон показала відео, де вона продемонструвала щось подібне своєму батькові.

Але Kittch пішли далі й додали до своєї віртуальної кухні функцію замовлення потрібних інгредієнтів за допомогою керування жестами доповненої реальності.

Про Kittch

Компанія була створена у 2022 році. Засновники Kittch запропонували IT-компанії Master of Code Global (глобальна IT-компанія з черкаським корінням) створити стрімінгову платформу для кухарів, на якій можна було ділитися своїми навичками та отримувати за свої знання гроші. В березні 2022 року платформу було офіційно відкрито.

Згідно з рейтингом Fast Company, у 2023 році платформа Kittch стала  однією з 10 найінноваційніших компаній у медіа.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до кліматичних змін видів шоколаду.Досліджуючи різноманіття роду Theobroma, вчені виявили нові...

Ізраїльський стартап створив картоплю, третина якої – чистий білок

Інноваційна бульба має значні переваги над соєю або горохом. Для порівняння, звичайна картопля зазвичай містить лише 2% природного білка...

Бельгійці створили шніцель із овочів, який не відрізнити від курячого м’яса

Використовуючи власноруч створені волокна, компанія змогла створити продукт, який має волокнисту структуру, як у курятини.  Основними інгредієнтами шніцелів стали бобові...

80% жителів мегаполісів замовляють їжу через доставку. В лідерах — Glovo

Як свідчать дані свіжого дослідження «Делойт», у трійці лідерів — Glovo (18%), власні служби доставки ресторанів (12%) та Raketa...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та екологічність. Нова форма зі скошеним дашком забезпечує легкість використання та...

Може вас зацікавити

Їжа за часів блекаутів та інновації наперекір усьому: оголошено спікерів головної агріфуд-події New Food Summit 2024

У топі питань, які найбільше хвилюють виробників, дистриб’юторів харчових...

Ветеранська сокарня чавить сік, який можна зберігати рік без консервантів

Це сучасне виробництво працює за простим ефективним алгоритмом: спочатку...

Mitsubishi вклала мільйони у японські «диво-чіпси» з пророщеної сої

Інвестиційний раунд очолили Mitsubishi UFJ Capital, Roquette, Miyoshi Oil...

Nestlé та Starbucks розлили каву у пляшки, щоб вийти на нові ринки

«Завдяки нашим планам розширення кави RTD, Nestlé продовжуватиме розвивати...

«Яготинське» і «Яготинське для дітей» оновили паковання для дев’яти продуктів

Упаковка Tetra Gemina Aseptic поєднує в собі функціональність та...

Вибір редактора
В продовження теми