На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Стрімінгова кулінарна платформа Kittch планує вивести свій бізнес на наступний етап

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення режиму доповненої реальності для користувачів.

Тепер користувачі платформи можуть вчитися готувати за допомогою окулярів віртуальної реальності, під’єднаних до смартфона.

У такому режимі користувачі можуть стежити за інтерактивними відео, читати рецепти, встановлювати таймери та слідкувати за температурою приготування.

Kittch & Qualcomm не перші, хто демонструє приготування їжі на основі AR для домашньої кухні. Ще у 2021 році дизайнер доповненої реальності Лорен Кейсон показала відео, де вона продемонструвала щось подібне своєму батькові.

Але Kittch пішли далі й додали до своєї віртуальної кухні функцію замовлення потрібних інгредієнтів за допомогою керування жестами доповненої реальності.

Про Kittch

Компанія була створена у 2022 році. Засновники Kittch запропонували IT-компанії Master of Code Global (глобальна IT-компанія з черкаським корінням) створити стрімінгову платформу для кухарів, на якій можна було ділитися своїми навичками та отримувати за свої знання гроші. В березні 2022 року платформу було офіційно відкрито.

Згідно з рейтингом Fast Company, у 2023 році платформа Kittch стала  однією з 10 найінноваційніших компаній у медіа.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Зефір з сидром та активованим вугіллям — на Kickstarter шукають інвесторів проєкту

Станом на 7 вересня проєкт зібрав понад $2 тис. доларів. Пошук потенційних інвесторів триватиме до 25 жовтня.Проєкт Mystic's Mallows...

Економічний фронт: Organic Ukraine Business Hub готується до виходу на британський ринок

Organic Ukraine Business Hub — експортно-орієнтований парасольковий бренд, що сьогодні в часи війни продовжує допомагати українським виробникам органіки вийти...

Грибна шаурма та бурякові бургери — рослинна їжа підкорює гігантів ринку фаст-фуду

McDonald’s нещодавно оголосив про плани масштабного розширення в США свого рослинного бургеру «McPlant» з Beyond — слідом за Burger...

Кава, авокадо, родзинки та цибуля — чому це небезпечно для тварин. Дослідження.

Згідно з дослідженням Gradus Research та Royal Canin, майже половина (47%) українських власників собак та третина (32%) власників котів...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Гігант ринку разом зі штучним інтелектом від Безоса створили сир майбутнього

Згідно з коментарями до квартального звіту про прибутки Kraft...

Нові хіти в ресторанах — чорна ікра з морських водоростей та рослинна фуагра

Для початку токійська компанія виготовить близько 160 000 порцій...

New Food Summit 2024: ключові тенденції та виклики агріфуд-галузі

Тренди та зміни на ринку агріфуду Найбільше на галузь наразі...

Нідерландський стартап створює протеїн із стебел помідорів та трави

Grassa отримала фінансування в рамках участі у змаганні для...

Вибір редактора
В продовження теми