Українська компанія створює для військових інноваційну «польову» дріп-каву

Український обсмажувальник у категорії кави класу преміум та спешелті 3ChampsRoastery виготовляє унікальну дріп-каву та відправляє її на фронт за донати.

Дріп-кава — це порція меленої кави в пакетику, яку легко зварити у будь-якому місці за допомогою склянки окропу. В Україні такий формат з’явився недавно, але швидко почав набирати популярність. 

3ChampsRoastery пропонує на своєму сайті придбати каву в пакетиках як спосіб допомогти військовим. “Механіка проста: ви замовляєте – ми відправляємо на фронт. Наша мета – зігріти та підбадьорити якомога більше захисників, які боронять Україну”, – говорять у компанії.

Всередині дріпу знаходиться таємна сила від Гендальфа, щоб валити орків, – жартома додають в 3ChampsRoastery

Пакетик дріп-кави вагою 12 грамів коштує 25 грн. Для особистого користування можна також придбати пакування з 10 пакетиками різних сортів. Така коштуватиме 300 грн.

Один із п’яти засновників 3ChampsRoastery та чемпіон серед барист в Україні Павло Спіцин розповідає, що їх підприємство стартувало обсмажування на орендованому обладнанні. Зараз мають власне виробництво на 300 м2 площі, де обсмажують каву на одному з кращих ростерів у світі – голландському Giesen.

Наша справа розвивалася поступово. Ми робили помилки, досягали певних висот. Десь рік пішов на те, щоб “розкачатися” і зрозуміти, яку каву хочуть споживачі, що для них актуально. І, звісно, знайти свій стиль обсмажки, адже кожен ростер робить це по-різному”, – розповідає співзасновник 3ChampsRoastery. 

Додає, що велика увага зосереджена на контролі якості продукції – ростер обов’язково проводить каппінг для кожного батчу. 

А частину кави вони особисто обирають на фермах в Африці й центральній Америці.

Нагадаємо, на сьогодні нові технології дають можливість посмакувати кавою з молекул, кавою з протеїном, і навіть з унікальної сировини – виноградних кісточок чи фініків.

Джерела: Дій.Подкаст, 3ChampsRoastery

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Фріпси з кавуна та пастила із йогурту: у Рівному варять унікальні фруктові снеки

Засновниця бренду Тетяна Новачук почала варити пастилу ще у 2018 році, а тепер і навчає це робити інших. За місяць...

Майже $1 млн зібрав шведський стартап на розробку жиру для рослинних стейків

Раунд очолив Nordic FoodTech VC, серед решти інвесторів —венчурна група Paulig PINC, Purple Orange Ventures та Chalmers Ventures.Спочатку компанія...

Найбільша сімейна агрокомпанія світу інвестує у рослинний 3D-бекон

Загалом ідеться про інвестиційний раунд у $2,5 млн. Яка сума фінансування залучена саме від Cargill, стартап не уточнює.   Cocuus друкує...

Британський гумор: впровадять маркування калорій та заборонять рекламу шкідливої їжі

Оскільки близько 28% дорослих і 21% дітей у віці 10-11 років Великобританії страждають ожирінням, уряд країни розробив ряд рекомендацій...

IDS Ukraine за підсумками 2024 року встановила новий рекорд зі сплати податків

Компанія IDS Ukraine, провідний український виробник бутильованої води ТМ «Моршинська», «Миргородська» та інших відомих брендів напоїв, підбила підсумки 2024...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Може вас зацікавити

Вчені пропонують замінити коров’яче молоко бамбуком: що у ньому особливого

Згідно з недавнім дослідженням Китайського національного дослідницького центру бамбука,...

Українські супермаркети почали продавати французький делікатес з новим смаком

Новинкою сезону стали фаршировані равлики з грибним соусом, які...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія...

Бджолярі на Закарпатті зброджують оцет із меду. У складі – лише два продукти

Компанія позиціонує себе як перший в Україні дегустаційний зал...

Сироватку від йогурту перетворили в ігристий тонік з пробіотиками та кальцієм

Ще з 17-го століття сироватку вважали модним імуностимулюючим напоєм...

Вибір редактора
В продовження теми