Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

TeaPot , бренд холодного чаю з канабісом від The ​​Boston Beer Company, нещодавно запустив новий смак – Mango Green Tea.

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022 року. Перший продукт – чорний чай з лимоном та канабісом – отримав почесне звання найкращого нового продукту за результатами голосування канадських споживачів. 

Зараз TeaPot вирішила запропонувати споживачам більш фрутовий смак, поєднаний з користю канабісу та автентичним зеленим чаєм.

TeaPot готується зі справжнього чаю та наповнюється Pedro’s Sweet Sativa, багатим на канабіноїди сортом, який ексклюзивно розповсюджується під брендом Color Cannabis для дорослих. 

Кожна банка TeaPot Mango Green Tea об’ємом 355 мл (12 унцій) містить 5 мг ТГК, є негазованою та розроблена таким чином, щоб мінімізувати будь-який смак чи аромат канабісу.

«Наша команда наполегливо працювала, щоб створити неймовірно м’який, злегка підсолоджений зелений чай, який доповнює природні ефекти Pedro’s Sweet Sativa. Ми називаємо його Good Day Iced Tea, і він ідеально поєднується з розслаблюючими вихідними біля озера», — сказав Пол Вівер, керівник відділу канабісу The Boston Beer Company. 

Зелений чай з манго та канабісом дебютує в Онтаріо, Манітобі та Саскачевані, також його можна придбати в Інтернеті.

Нагадаємо, раніше британці змішали змішали канабіс з чайним грибом та отримали комбучу, яка покращує здоров’я кишечника.

Джерело: The Boston Beer Co

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру, яка буде включати в себе не тільки ефективні CRM та...

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural and Food Chemistry. Там вчені зазначають, що суниця лісова цінується...

«Ідеальне м’ясо» з солодкого люпину. Його можна додати в суп або пельмені

Співзасновниця фірми Джен Дрю зазначила, що універсальність Luprene підтверджує те, що він підходить для найтрадиційніших азійських кухонь. «З люпину можна робити...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

На органічній фермі у горах варять волохатий сир часів вікінгів

Сир, створений із коров’ячого, часто знежиреного молока, проходить тривалий...

Їстівне чорнило для друку на тістечках визнали кошерним

Хоча їстівне чорнило принтерів Eddie завжди було кошерним, виробник...

Україна відновила рекорд з експорту замороженої малини

За даними аналітиків EastFruit, у жовтні 2024 року український...

Стартап отримав мільйон євро на харчову добавку, що рятує від перевтоми

Протеїни Ironic виробляються шляхом прецизійної ферментації та використовуються як...

Вибір редактора
В продовження теми