Джефф Безос протестував підземний гіперлуп для доставки їжі, який змінить ринок назавжди

Засновник Amazon Джефф Безос нещодавно перевірив прототип підземного транспортного тунелю для доставки товарів, за розробку якого взявся стартап Pipedream Labs.

Патент на створення мережі підземної доставки Amazon отримала ще в 2017 році. З того часу про це майже не з’являлося нових повідомлень в інфопросторі.

Аргументи на користь підземного гіперлупу – відсутність викидів вуглецю в повітря та зменшення трафіку. За задумом Pipedream, мережа підземної доставки складатиметься з труб та електроприводів для транспортування товарів на високій швидкості. 

Прототип пункту підземної доставки

Сервіс під назвою Home Portal позиціонуватимуть як «дешева, швидка та екологічно чиста доставка продуктів, їжі та пакунків». 

Джефф Безос перевіряє прототип домашнього порталу Pipedream Labs. Фото: Canon Reeves

У нещодавній темі на Twitter технічний директор Pipedream Canon Reeves сказав, що компанія уже залучає будівельників Wendy`s для реалізації унікального проєкту. 

Поки що Pipedream Labs не говорить, наскільки Безос зацікавлений інвестувати у будівництво підземного тунелю. Проте The Spoon допускає, що це може бути реальним інтересом для того, хто створив найбільший ринок онлайн-замовлень у США.

Тим паче, що Amazon у період з 2014 по 2020 р. інвестував у інфраструктуру доставки $40 млрд і явно не планує на цьому зупинятися. Крім того, саме Amazon має патент на ідею підземної доставки.

Джерела: Wendy’s, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Гігант харчового ринку вироблятиме моцарелу з молока мікробів

Угода допоможе New Culture збільшити виробництво казеїну без вмісту продуктів тваринного походження (казеїн — це білок, який надає сиру...

Український виробник за допомогою бронзи створює макарони, які найкраще просочуються соусами

Це стало можливим завдяки впровадженню італійських технологій, які значно підвищують якість продукції, повідомляє виробник.Унікальність підходу "Терлич" полягає у використанні...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить шість нових позицій для тих, хто споживає виключно рослинну їжу.«Ми...

Український бренд консервує унікальні мініовочі та пече крекери з капустою

Засновник господарства Ян Островський почав цю діяльність у 2014 році з волонтерства, готуючи консервацію для бійців у сімейному ресторані....

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла...

Штучний інтелект допоможе скоротити харчові відходи та придумає рецепти із того, що є у холодильнику

Мета розробників – допомогти споживачам максимально використовувати придбані продукти...

З жиром, безалкогольною горілкою та кавовою гущою: топ безвідходних коктейлів до Різдва

Оскільки третина їжі у всьому світі викидається на смітник,...

New Food Summit 2023 вперше обʼєднає корпорації, продуктові мережі, інвесторів та Food tech-стартапи

За тиждень на ключовій події для розвитку українського Agri-Food-сектору...

Вибір редактора
В продовження теми