Джефф Безос протестував підземний гіперлуп для доставки їжі, який змінить ринок назавжди

Засновник Amazon Джефф Безос нещодавно перевірив прототип підземного транспортного тунелю для доставки товарів, за розробку якого взявся стартап Pipedream Labs.

Патент на створення мережі підземної доставки Amazon отримала ще в 2017 році. З того часу про це майже не з’являлося нових повідомлень в інфопросторі.

Аргументи на користь підземного гіперлупу – відсутність викидів вуглецю в повітря та зменшення трафіку. За задумом Pipedream, мережа підземної доставки складатиметься з труб та електроприводів для транспортування товарів на високій швидкості. 

Прототип пункту підземної доставки

Сервіс під назвою Home Portal позиціонуватимуть як «дешева, швидка та екологічно чиста доставка продуктів, їжі та пакунків». 

Джефф Безос перевіряє прототип домашнього порталу Pipedream Labs. Фото: Canon Reeves

У нещодавній темі на Twitter технічний директор Pipedream Canon Reeves сказав, що компанія уже залучає будівельників Wendy`s для реалізації унікального проєкту. 

Поки що Pipedream Labs не говорить, наскільки Безос зацікавлений інвестувати у будівництво підземного тунелю. Проте The Spoon допускає, що це може бути реальним інтересом для того, хто створив найбільший ринок онлайн-замовлень у США.

Тим паче, що Amazon у період з 2014 по 2020 р. інвестував у інфраструктуру доставки $40 млрд і явно не планує на цьому зупинятися. Крім того, саме Amazon має патент на ідею підземної доставки.

Джерела: Wendy’s, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британці вироблятимуть ковбасу з культивованого м’яса: запущений найбільший біореактор в Європі

Завод площею 18 000 квадратних футів відкрила місцева компанія Ivy Farm.Тут вироблятимуть майже три тонни культивованого м’яса на рік. Європа...

Розробники створили інноваційні продукти зі складових, які використовувалися в аюрведі

Веганські суміші Toodaloo не містять ГМО, глютену, молочних продуктів, рафінованого цукру та пальмової олії.«Я хотіла, щоб кожен смак відповідав...

З’явилось п’ять тисяч нових продуктів із горіха, який регулює роботу мозку

Минулого року в Європі було випущено понад 5000 нових продуктів з мигдалю. Це становить майже половину світового виробництва (43,7%).Провідними країнами...

Американский виробник альтернативного м’яса відкриє свій дослідний центр з тестувальною кухнею в Китаї

Гігант альт-м'ясної промисловості Beyond Meat планує глобальне розширення, відкривши в першій половині 2022 року новий центр досліджень і розробок...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Може вас зацікавити

Із японського сорго створили стейк, «кращий за м’ясо». Розповідаємо, чим

Основою продукту стало японське сорго (такібі), що вирощується в...

З “мікробного” молока печуть торти та брауні — після успіху з морозивом виробник створив готові суміші

Стійка до зберігання суміш виготовляється на основі молочного білка...

Вибір редактора
В продовження теми