Штучний інтелект створює унікальні рецепти для підписників ChatGPT Plus

Компанія Instacart запустила однойменний плагін для ChatGPT, який створюватиме інноваційні рецепти за допомогою штучного інтелекту з заданого набору інгредієнтів.

Першими, хто зможе протестувати віртуального шеф-кухара, стали підписники платної версії чату — ChatGPT Plus. Але протягом наступних тижнів він стане доступним і для решти користувачів.

Щоб використовувати новий плагін, необхідно залогінитися у ChatGPT, знайти та натиснути лого Instacart* у вигляді морквини під увімкненими плагінами.

Instacart дозволяє запитувати у штучного інтелекту поради та вказівки щодо рецептів, використовуючи звичайну мову за допомогою ChatGPT. Чат-бот на основі OpenAI  формує сам рецепт, миттєво створює список покупок необхідних складових та навіть може замовити їх доставку до дверей користувача.

Плагін Instacart ChatGPT діятиме як доповнення до ChatGPT і поєднуватиме можливості ChatGPT із власною технологією штучного інтелекту

Instacart, наприклад, можна поставити питання на кшталт: «У мене є курка і макарони. Яку страву для дітей я можу приготувати, і що ще мені потрібно?» або «Як легко приготувати морквяний пиріг?».

У генеруванні пропозицій рецептів Instacart використуває власний каталог товарів, який охоплює понад 1,5 мільйона позицій.

Плагіну можна уточнити, які продукти вже є вдома для приготування вечері, свої особисті побажання до страви, дієтичні обмеження, персональні уподобання тощо.

Технологія перебуває все ще на ранніх стадіях розробки. Її автори обіцяють, що у майбутньому плагін Instacart також враховуватиме можливість включення у рецепти сезонних інгредієнтів.

Нагадаємо, раніше штучний інтелект імітував смак справжньої курки з місива бамбуку, персиків та нуту

*Instacart — американська компанія, яка надає послуги з доставки продовольства у США та Канаді

Джерело: Instacart 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французьке гібридне молоко відкрило нову категорію на ринку молочних продуктів

Сучасні споживачі прагнуть збагачення асортименту продуктів харчування, що відрізнятимуться чудовим смаковим та здоровим харчовим профілем.Компанія Triballat Noyal пропонує потенційне...

Німецький стартап, названий в честь американського відлюдника, створює м’ясо з лісових грибів

Стартап, заснований у 2019 році, створює мінімально оброблені високобілкові альтернативи курятині та бекону, використовуючи рідкісний деревний гриб, котрий традиційно...

Рибні консерви з жовтого гороху стали найкращою смаковою інновацією 2021 року

Альтернативні морепродукти будуть представлені у трьох типах продуктів: рибний салат, шматочки та спред.На їх розробку пішло більше року та...

Сімейний стартап створив газовану воду з пребіотиками, в яку вклалися зірки спорту й кіно

Раунд очолив CAVU Ventures, який вже не вперше інвестує у стартап та допоміг провести масштабний ребрендинг продукту.Стартап, очолюваний чоловіком...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

На вирощування мікрогріну чи відкриття кав’ярні можна отримати 130 тис. грн

Програма під назвою “Economic Resilience Programme” передбачає надання мікрогрантів...

Виробник першого рослинного м’яса на грилі запропонував веганам реалістичні реберця

Кожен шматок нової версії рослинної яловичини є більш пласким...

Найшвидший протеїн у світі: німці виготовляють білок із мікробів за 24 години

За словами генеральної директорки компанії Кателіньє Бекерс, багато біотехнологічних...

Бекон із яблук, картоплі та кленового сиропу переміг натуральне м’ясо у всесвітньому конкурсі

М’ясо рослинного походження було визнано кращим порівняно з тваринним...

Одна “безсмертна” лінія клітин корови дасть трильйони тонн м’яса

Розробка дозволить масово виробляти етичні м’ясні продукти та прокладе...

Вибір редактора
В продовження теми