Український виробник їстівного чаю націлився на ринки Данії та Швеції

Українська сімейна компанія Brancho, яка виготовляє крафтові екологічні фруктові роли, чіпси та фруктово-ягідний чай, презентувала свою продукцію на найбільшій виставці у Скандинавії Nordic Organic Food Fair 2022.

Brancho почала виготовляти фруктові солодощі у 2018 році

Чотири роки вони створюють солодощі без цукру та мінімально оброблені для максимального збереження вітамінів та поживних речовин. 

“В наших снеках лише те, що створила сама природа. Жодного цукру, барвників, консервантів, желатину, згущувачів тощо”, – зазначають у компанії.

Сировину для виготовлення солодощів постачають місцеві фермери.

У лінійці продукції використовують 35 різноманітних ягід та фруктів

У листопаді 2022 року Brancho стала одним із 6 українських виробників натуральної продукції, які вперше презентували свої товари для споживачів Данії та Швеції. 

За словами організаторів заходу, ринок Скандинавії — один з найперспективніших ринків для постачання органічної продукції. Данія та Швеція мають найвищі частки продажів органічної продукції в супермаркетах (13% та 8,7% відповідно), а жителі скандинавських країн щорічно витрачають в середньому від 75 до 385 євро на органічну їжу, тож цей ринок може стати неабияк перспективним для українських компаній.

Серед ексклюзивних новинок Brancho – перекус у вигляді фруктових ролів. Унікальним є те, що ягоди та фрукти для снеків не підварюють. Щоб зберегти корисні властивості, свіжу сировину перетирають, а потім підсушують при температурі 45 градусів.

Цікавою позицією асортименту компанії є їстівний чай. Це новий формат снеку у вигляді поєднання натурального гарячого напою та фруктово-ягідної суміші, яка проходить попередню регідрацію.

Нагадаємо, newfood.ua повідомляв, що скандинавам також презентували український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробник крекерів із цвіркунів запускає франчайзинг. Вхід у бізнес – 300 тис. євро

Вхід у новий бізнес коштуватиме 300 тис. євро За ці кошти Origen Farms забезпечить початківців обладнанням та навчить їх технології...

Молокія розширила безлактозну лінійку — кисломолочним сиром

Як і вся продукція Молокія, кисломолочний безлактозний сир виготовлений на основі молока екстра ґатунку. Його склад від звичайного відрізняється...

Бренд «бісерного» морозива завдяки роботам виріс до $150 млн

Якщо у 2005 р. Mini Melts мала один кіоск для продажу морозива, то зараз їх налічується понад дві тисячі.Ден...

Штучний інтелект приймає замовлення їжі за телефоном

Стартап розробляє голосові інтерфейси для автоматизації прийому телефонних дзвінків в ресторанах з використанням штучного інтелекту. Він вирішує проблему пропущених...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Рослинне м’ясо продається краще, ніж до пандемії – дослідження

Хоча у 2023 році продажі веганського м'яса та морепродуктів...

Традиційні японські десерти разбавлять білком, який синтезують із повітря

У рамках співпраці з японським виробником харчових продуктів Ajinomoto...

Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають...

Сінгапурські вчені знайшли заміну яйцям для майонезу у відходах пивоварень

Він не містить у складі традиційних яєць чи молочних...

Вибір редактора
В продовження теми