Brancho почала виготовляти фруктові солодощі у 2018 році
Чотири роки вони створюють солодощі без цукру та мінімально оброблені для максимального збереження вітамінів та поживних речовин.
“В наших снеках лише те, що створила сама природа. Жодного цукру, барвників, консервантів, желатину, згущувачів тощо”, – зазначають у компанії.
Сировину для виготовлення солодощів постачають місцеві фермери.
У лінійці продукції використовують 35 різноманітних ягід та фруктів
У листопаді 2022 року Brancho стала одним із 6 українських виробників натуральної продукції, які вперше презентували свої товари для споживачів Данії та Швеції.
За словами організаторів заходу, ринок Скандинавії — один з найперспективніших ринків для постачання органічної продукції. Данія та Швеція мають найвищі частки продажів органічної продукції в супермаркетах (13% та 8,7% відповідно), а жителі скандинавських країн щорічно витрачають в середньому від 75 до 385 євро на органічну їжу, тож цей ринок може стати неабияк перспективним для українських компаній.
Серед ексклюзивних новинок Brancho – перекус у вигляді фруктових ролів. Унікальним є те, що ягоди та фрукти для снеків не підварюють. Щоб зберегти корисні властивості, свіжу сировину перетирають, а потім підсушують при температурі 45 градусів.
Цікавою позицією асортименту компанії є їстівний чай. Це новий формат снеку у вигляді поєднання натурального гарячого напою та фруктово-ягідної суміші, яка проходить попередню регідрацію.
Нагадаємо, newfood.ua повідомляв, що скандинавам також презентували український іван-чай, ферментований за традиційними рецептами.