Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Запорізьке підприємство Divo Maslo відтискає на дубовому пресі унікальну крафтову олію – гарбузову, соняшникову, кунжутну, гірчичну, з розторопші, волоського горіха, рижію, льону та іншої нішевої сировини.

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси власноручно.  Говорять, що на це знадобилося чимало інвестицій та ще більше – зусиль.

Divo Maslo виготовляє олію три роки. Зараз у їх асортименті 14 унікальних позицій. Є навіть кокосова олія та мигдальна.

Найпопулярніша олія – лляна, найдорожча – кминова (700 грн за 250-мілілітрову баночку)

За час виробництва Divo Maslo зібрало від покупців понад 1000 відгуків, говорять засновники.  

У своїй технології вони використовують виключно холодний віджим. При цьому олія на жодному етапі не нагрівається, виключений будь-який контакт з металом. А всі етапи створення продукту Divo Maslo відкрито транслює в соціальних мережах. 


“Наш стародавній метод віджиму дозволяє зберігати всі найкорисніші властивості насіння та горіхів”, – діляться у компанії

Максим Линник розповідає, що все почалось із шаленого імпульсу його тоді майбутньої дружини: “Це треба зробити!”. Бізнес стартували, маючи новонародженого сина та орендоване житло.

У процесі довелося здобути багато суміжних знань – від бухгалтерського обліку до маркетингу та СММ. Дизайн майбутніх пляшечок теж розробляли самостійно. 

Пізніше купили автоматичний прес та орендували окреме виробниче приміщення.

Сьогодні Divo Maslo продовжує працювати у Запоріжжі, попри близькість до фронту, та збирає військовим кошти на дрон.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В українському монастирі XVII століття варять сир за стародавніми рецептами

Їжу за старовинними традиціями готують самі монахи. В рецептурі солодощів та молочних продуктів – тільки натуральні інгредієнти.Сир та масло...

Moley, мила, не зупиняйся! У продажу з’явилися славетні кібернетичні кухні

Знає 5000 рецептів, не прогавить час обіду на зустрічі з подружками і у неї ніколи не болить голова. Ні,...

Побачення за яйця: виробник сніданків знайшов унікальний спосіб підтримати фермерів

Споживачі, які купують набір для приготування яєчні скрамбл Just Crack an Egg Scramble, отримують унікальний код для безплатної річної...

Для українських військових створять халяльні, кошерні та веганські сухпайки

Нові сухпайки мають на меті задовольнити потреби військових, враховуючи їхні релігійні переконання, здоров'я та етичні принципи. Вони будуть впроваджені...

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру вступу до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN). Тож випробувальна...

Після 136 років виробництва м’яса ринковий гігант переходить на 100% рослинну їжу

Завершення виробництва м’ясної продукції відбудеться до кінця цього року, що відображає зростальний попит на більш екологічні та здорові харчові...

Може вас зацікавити

Стартап, який залучив третину мільярда, запускає вже другий завод лабораторного м’яса

Після запуску на повну потужність підприємство вироблятиме щонайменше 10...

«Тарілка» на всіх. В Україні запрацював перший банк їжі

Організацію у 2019 році створив у Львові українець Ростислав...

Вибір редактора
В продовження теми