Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси власноручно. Говорять, що на це знадобилося чимало інвестицій та ще більше – зусиль.
Divo Maslo виготовляє олію три роки. Зараз у їх асортименті 14 унікальних позицій. Є навіть кокосова олія та мигдальна.
Найпопулярніша олія – лляна, найдорожча – кминова (700 грн за 250-мілілітрову баночку)
За час виробництва Divo Maslo зібрало від покупців понад 1000 відгуків, говорять засновники.
У своїй технології вони використовують виключно холодний віджим. При цьому олія на жодному етапі не нагрівається, виключений будь-який контакт з металом. А всі етапи створення продукту Divo Maslo відкрито транслює в соціальних мережах.
“Наш стародавній метод віджиму дозволяє зберігати всі найкорисніші властивості насіння та горіхів”, – діляться у компанії
Максим Линник розповідає, що все почалось із шаленого імпульсу його тоді майбутньої дружини: “Це треба зробити!”. Бізнес стартували, маючи новонародженого сина та орендоване житло.
У процесі довелося здобути багато суміжних знань – від бухгалтерського обліку до маркетингу та СММ. Дизайн майбутніх пляшечок теж розробляли самостійно.
Пізніше купили автоматичний прес та орендували окреме виробниче приміщення.
Сьогодні Divo Maslo продовжує працювати у Запоріжжі, попри близькість до фронту, та збирає військовим кошти на дрон.