Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Запорізьке підприємство Divo Maslo відтискає на дубовому пресі унікальну крафтову олію – гарбузову, соняшникову, кунжутну, гірчичну, з розторопші, волоського горіха, рижію, льону та іншої нішевої сировини.

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси власноручно.  Говорять, що на це знадобилося чимало інвестицій та ще більше – зусиль.

Divo Maslo виготовляє олію три роки. Зараз у їх асортименті 14 унікальних позицій. Є навіть кокосова олія та мигдальна.

Найпопулярніша олія – лляна, найдорожча – кминова (700 грн за 250-мілілітрову баночку)

За час виробництва Divo Maslo зібрало від покупців понад 1000 відгуків, говорять засновники.  

У своїй технології вони використовують виключно холодний віджим. При цьому олія на жодному етапі не нагрівається, виключений будь-який контакт з металом. А всі етапи створення продукту Divo Maslo відкрито транслює в соціальних мережах. 


“Наш стародавній метод віджиму дозволяє зберігати всі найкорисніші властивості насіння та горіхів”, – діляться у компанії

Максим Линник розповідає, що все почалось із шаленого імпульсу його тоді майбутньої дружини: “Це треба зробити!”. Бізнес стартували, маючи новонародженого сина та орендоване житло.

У процесі довелося здобути багато суміжних знань – від бухгалтерського обліку до маркетингу та СММ. Дизайн майбутніх пляшечок теж розробляли самостійно. 

Пізніше купили автоматичний прес та орендували окреме виробниче приміщення.

Сьогодні Divo Maslo продовжує працювати у Запоріжжі, попри близькість до фронту, та збирає військовим кошти на дрон.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Коктейль проти вірусу: PepsiCo інвестує в партнерів, Coca-Cola запускає нове обладнання, Nestlé вийшла на ринок кави

На це діє безліч факторів: пандемія короновірусу, карантинні обмеження, проблеми у транспортній логістиці. Плюс до того — неврожай сільгосппродукції,...

“Залізна людина” вкладається в ферму хробаків, з яких будуть виробляти корми для худоби та риби

Венчурні інвестори стоять у черзі, щоб вкластися у компанію Ynsect SAS, яка вирощуватиме хробаків для виробництва кормів для великої...

Стартап створив інноваційний майонез з цитрусовими

Стартап, заснований у 2012 році, починав з соусів, заправок та молочних консервів. А пізніше розширилась на інші категорії.Сіріл Каррат,...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Українська пивоварня отримала дві нагороди World Alcohol-Free Awards

Темне безалкогольне пиво Dark Non-alcohol (ABV 0,5%, IBU 13, Plato 7) отримало золоту медаль. Судді відзначили у ньому "аромати...

Може вас зацікавити

Великий банк та виробник шоколаду вклали мільйони у какао із пробірки

Інвесторами стартапу у початковому раунді стали четвертий за величиною...

Samsung випустив холодильник, який будить власника і сам замовляє продукти

Відтепер, окрім голосового асистента від Samsung — Bixby, холодильник...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних...

Вісім кавових гігантів збільшили закупівлі екологічної кави на 55%

В переліку тих, хто шукає альтернативу – JDE Peet’s,...

Вибір редактора
В продовження теми