Тернопільський виробник яблук сушить здорові снеки з фруктів та кабачків

Фермерське господарство “Гадз” попри попри воєнне вторгнення на територію України продовжує виготовляти на Тернопільщині здорову їжу, інвестувати у переробку та підтримувати ЗСУ.

ФГ “Гадз” має 670 га саду та вирощує щороку 15 000 тонн яблук різних сортів

Вони стають ідеальною сировиною для виробництва чіпсів, котрих компанія має в асортименті 5 позицій, та компотних сумішей.

Найбільшим попитом серед українців користуються хрусткі чіпси з кислинкою. Також переробляють на снеки солодкі та органічні яблука, додають корицю тощо.

При цьому у жодному пакетику не знайти доданого цукру.

Ще одна цікава позиція в асортименті – сушений кабачок з сіллю. “Кабачок містить в собі цілий ряд вітамінів та є цінним дієтичним продуктом. У 100 грамах кабачка міститься лише 23 Ккал. Він легко засвоюється та не викликає алергії”, – діляться в компанії.

Технологія сушіння дозволяє максимально зберегти вміст поживних речовин та вітамінів

У липні цього року підприємство взяло участь у найбільшій міжнародній виставці органічних продуктів «BIOFACH 2022» у Німеччині, а пізніше стало спонсором та  взяло участь у 26 традиційному пробігу «Тернопільська Озеряна» на підтримку ЗСУ.

Попри воєнне вторгнення, підприємство не планує згортати свій бізнес. Навпаки, цього року ФГ “Гадз” оновило дизайн лінійки яблучних чіпсів.

“Кожен графічний елемент, кожен колір, використаний в новому дизайні є відображенням філософії компанії”, – діляться виробники. Оновлене упаковування виготовлене з більш міцного матеріалу для надійного зберігання та транспортування продукції.

А у травні підприємство анонсувало про будівництво нового холодильного комплексу для зберігання фруктів та овочів на 6500 тонн. “Хто інвестує, той будує майбутнє. Віримо, що Україна переможе”, – поділився засновник господарства Петро Гадз.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Світовий виробник кормів для тварин допомагає реабілітуватися тисячам ветеранів та ВПО

Каністерапія — це метод терапії із залученням спеціально навчених собак для покращення психоемоційного стану людини. Київський центр каністерапії INNIKOS...

IncrEdible Spoon – їстівні ложки замість пластика

Одноразові пластикові прилади - невід'ємна частина великої кількості бізнесів, пов'язаних з доставкою їжі. А ще - величезна проблема для...

На перше лабораторне м’ясо в ресторані шикуються черги попри преміальні ціни

Культивовані м’ясні продукти обох компаній доступні лише у преміальному сегменті громадського харчування: культивована курка культивоване м'ясо– в Bar Crenn...

Шеф-кухар Юрій Ковриженко про кулінарну дипломатію: котлету Скоропадського та хот-дог для короля Георга

Розкажіть, будь ласка, що таке кулінарна дипломатія?Це частина культурної дипломатії. Я б назвав її інструментом, який допомагає налагоджувати міжнародні...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Alpha Foods роздає набори для вирощування рослинних нагетсів та бурріто

В рамках кампанії вона пропонує клієнтам безкоштовні насіннєві набори,...

Штучний інтелект дозволить суттєво покращити якість меду, який був створений без бджіл

Після запуску багатьох продуктів у сегменті веганського меду MeliBio...

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61...

Лондонський стартап створив їстівну упаковку з матеріалу, який за добу виростає до метра

Стартап пропонує замінити пляшки, пластикові бокси та поліетиленові пакети...

Будьмо! «Ідеальному кандидату» заплатять $40 тис. за відвідування пабів

Нещодавно Рада округу Лінкольншир опублікувала список вакансій для розвитку...

Вибір редактора
В продовження теми