Швейцарський гігант замінив легендарні кавові капсули кульками з водоростей

Швейцарський гігант роздрібної торгівлі Migros розробив не менш гігантський сюрприз для любителів кави.

Migros представив інноваційну систему приготування кави CoffeeB.

Нова кавоварка, на розробку якої у компанії пішло п’ять років, з’явилася як альтернатива застосуванню пластикових чи алюмінієвих капсул для швидкого та зручного приготування кави.

У системі, створеній Migros, використовуються круглі кавові кульки, загорнуті у шар водоростей. Таке пакування зберігає каву свіжою та захищає від втрати смаку. Після заварювання напою відходи можна викинути прямо в урну. 

Але попри те, що система CoffeeB готує чудову каву та зменшує кількість відходів, чи є у неї шанс витіснити Keurig або Nespresso? Експерти вважають, що це буде важка битва за долю на ринку. 

Чверть американців щодня використовують кавомашини (4 із 10 домогосподарств мають капсульну систему типу Keurig або Nespresso). Технології, такі як кавомашини з подрібненням і заварюванням, що не передбачають використання капсул, вважаються більш традиційними і існують уже давно. Проте жодна з них не досягла такого успіху, як капсульна кавоварка.

Тож якщо CoffeeB хоче стати першою новою одноразовою системою за останні десятиліття, яка здобуде значну частку ринку, їм доведеться спершу повчитися у Nespresso та Keurig. 

Доречно буде створити цілу екосистему «Coffee Ball» навколо інноваційної технології, яка включатиме масштабовану та ліцензовану систему для виробництва порцій кави (кавових кульок), партнерську програму з обсмажувачами міцної кави, а також залучення роздрібних продавців до продажу кавоварок.

Нагадаємо, раніше виробник альтернативної кави створив каву з фініків.

Джерела: Migros, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ринок веганської риби подвоїться. Її створюють із баклажанів

Оскільки споживачі дедалі більше хвилюються про навколишнє середовище, добробут тварин і власне здоров’я, попит на морепродукти рослинного походження стрімко...

Перші морепродукти, вирощені в лабораторії, готуються до продажу в Сінгапурі

Німецький стартап Bluu Seafood цими днями представив рибні палички та рибні кульки, основним інгредієнтом яких є культивована риба. Прототипи збагачені...

Швейцарці створили першу в світі кавомашину зі штучним інтелектом, яка заварює гарячу та холодну каву

Виробники кавомашин JURA запропонували інноваційне рішення, що подвоює асортимент фірмової кави, яку можна заварити вдома.Установка JURA Z10 готує не...

Найбільша у світі вертикальная ферма нагодує беконом із міцелію мільйон людей

Ферма працює за їх власною запатентованою технологію, і є частиною 120 тис. кв. футів нової інфраструктури, яку MyForest будує,...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Засновник соцмережі поїтиме корів пивом, щоб виростити найсмачнішу яловичину

Цукерберг, чиї статки становлять $126,5 млрд, з 2014 року...

Biobake Fresh Rich — новий фермент, який продовжує термін придатності солодкої випічки

Biobake Fresh Rich – це ферментний розчин для солодкої...

Вибір редактора
В продовження теми