Швейцарський гігант замінив легендарні кавові капсули кульками з водоростей

Швейцарський гігант роздрібної торгівлі Migros розробив не менш гігантський сюрприз для любителів кави.

Migros представив інноваційну систему приготування кави CoffeeB.

Нова кавоварка, на розробку якої у компанії пішло п’ять років, з’явилася як альтернатива застосуванню пластикових чи алюмінієвих капсул для швидкого та зручного приготування кави.

У системі, створеній Migros, використовуються круглі кавові кульки, загорнуті у шар водоростей. Таке пакування зберігає каву свіжою та захищає від втрати смаку. Після заварювання напою відходи можна викинути прямо в урну. 

Але попри те, що система CoffeeB готує чудову каву та зменшує кількість відходів, чи є у неї шанс витіснити Keurig або Nespresso? Експерти вважають, що це буде важка битва за долю на ринку. 

Чверть американців щодня використовують кавомашини (4 із 10 домогосподарств мають капсульну систему типу Keurig або Nespresso). Технології, такі як кавомашини з подрібненням і заварюванням, що не передбачають використання капсул, вважаються більш традиційними і існують уже давно. Проте жодна з них не досягла такого успіху, як капсульна кавоварка.

Тож якщо CoffeeB хоче стати першою новою одноразовою системою за останні десятиліття, яка здобуде значну частку ринку, їм доведеться спершу повчитися у Nespresso та Keurig. 

Доречно буде створити цілу екосистему «Coffee Ball» навколо інноваційної технології, яка включатиме масштабовану та ліцензовану систему для виробництва порцій кави (кавових кульок), партнерську програму з обсмажувачами міцної кави, а також залучення роздрібних продавців до продажу кавоварок.

Нагадаємо, раніше виробник альтернативної кави створив каву з фініків.

Джерела: Migros, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Ізраїлі створили рослинне яйце з жовтком, яке можна смажити

На сьогодні в сегменті розробки альтернативних яєць стає по-справжньому тісно. Однак YO-Egg є гідним новим учасником: їхнє веганське яйце...

Китай будує гігантську фабрику для промислового вирощування лабораторної свинини

Зараз CellX готується подати заявку на схвалення інноваційної їжі до регуляторів у Сінгапурі та США з метою. Запуск виробництва очікується...

Слава моху: у морозиво та цукерки почали додавати ірландський мох — сприяє зниженню ваги

Відомий також як ірландський мох, цей вид червоних водоростей (Chondrus crispus) росте на скелястих узбережжях Північної Атлантики.  Морський мох відзначається...

Дієта для інвесторів. Щоб лабораторне м’ясо подешевшало, мають впасти апетити інвесторів

Як свідчить аналіз, проведений консалтинговою компанією із Нідерландів CE Delft, лабораторне м’ясо має суттєво подешевшати, щоб стати конкурентоспроможним.Найбільшою статтею...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і...

ТОП-5 трендів харчування в найближчому майбутньому

Тренди ми задаємо самі, і робимо це вже зараз....

Українські суперфуди: які місцеві продукти стають світовим трендом?

Здорове харчування перестало бути лише трендом зі сторінок модних...

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з...

Переселенці відкрили у Хмельницькому пекарню, де печуть «маріупольські слойки» з в’яленими томатами

Пекарню відкрили влітку 2023-го. До цього, розповідає Олексій Сапаров, півтора...

Вибір редактора
В продовження теми