Спадковий джелатер’є робить у Львові морозиво до картоплі фрі

Джелатерія Ice Cream Shop 30 років у Львові створює унікальне морозиво з натуральних складників.

Морозиво Ice Cream Shop постачають у понад 70 закладів, розповідає джелатер’є та співзасновник підприємства Захарій Назар. А унікальні кулбокси з крафтовим морозивом замовляють на свята.

Ice Cream Shop – це сімейний бізнес, який Захарій Назар взявся розвивати після батька. Він розповідає, що історія бренду розпочалась в 1992 році, коли у його батька після навчання за кордоном з’явилося невелике кафе “Корона” у спальному районі міста. 

“Відтоді наша сім’я працює в сфері виготовлення справжнього морозива. Усі ці роки продовжуємо вдосконалювати старі, та впроваджуємо нові рецептури”, – ділиться джелатер’є.

Захарій Назар раніше був банкіром та працював у Києві, але говорить, що його постійно тягнуло до сімейної справи.

“Було таке, що я приходив додому, брав молоко, шоколад і збивав морозиво”, – ділиться він.Уже тоді він зрозумів, що робота в банку не приносить йому жодного задоволення.

“Одного разу я повчав тата, як правильно робити морозиво, і він відповів “тобі треба – приїжджай і роби”. Я подумав, а чом би  ні”, – говорить власник Ice Cream Shop.

Приїхавши до Львова, він перебрав цех, згадав знання, які раніше отримав від батька. 

Та відразу зайнявся пошуком клієнтів серед ресторанів та кафе. Ділиться, що розвивати свою роздрібну мережу – дуже дорого, тоді не було на це коштів

Будь-що, що ми їмо може бути морозивом. Просто щось уже зробили морозивом, а щось ще в процесі

Наприклад, солоне морозиво може бути гарним соусом. 

“Ми зробили морозиво з гірчиці. Коли я вперше його спробував, я зрозумів, що це не для самостійного споживання. Купив у McDonalds картоплю фрі, і вирішив поєднати. Вийшла бомба”, – ділиться Захарій Назар

У Ice Cream Shop не бояться експериментів. Одного разу доводилося працювати з шефом, який замовив морозиво з креветками – його продали надзвичайно багато.

Джерела: Ice Cream Shop, Дій

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ловля на личинок. У Європі дозволили вживати в їжу жовтого мучнистого черв’яка

Рішення базувалось на заявці, поданій французьким виробником комах Agronutris, який відтепер став першою європейською компанією, офіційно уповноваженою продавати личинки...

Foodtech — усьому голова. Співвласник HD-group Борис Шестопалов про те, як хліб зробити не тільки дешевим, але й корисним

Нашу компанію — HD Group — можна дійсно назвати експертом в хлібобулочній галузі. На власних семи підприємствах ми щорічно...

Стартап отримав 6 млн євро на завод, який вироблятиме харчову олію із тирси

Інвесторами стали Voima Ventures, 2C Ventures, Nordic Foodtech VC, а також фонд SmartCap Green Fund, підтриманий Естонією та ЄС.Äio...

Український фудтех-стартап створив веганські страви, що готуються за 10 хвилин

SUSHKA, український виробник здорової їжі швидкого приготування, запустив лінійку здорових веганських страв, які готуються за 10 хвилин. Як розповідають у...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Волонтерка з Рахова створює преміальний шоколад з українською бринзою

Згідно з повідомленням міської ради Рахова на сторінці у...

Поля популярного горіха, з якого роблять фуа-гра, сягнули розміру Гавайських островів

Горіхи кеш’ю набули особливої популярності завдяки їх застосуванні у...

Стартап розробив ковбасу з плодів хлібного дерева – робити бутерброди більше не потрібно

Джекфрут служить основним інгредієнтом у широкому асортименті рослинних альтернатив...

Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани

Магазин площею 212 кв. м пропонує понад 2700 продуктів...

Вибір редактора
В продовження теми