Спадковий джелатер’є робить у Львові морозиво до картоплі фрі

Джелатерія Ice Cream Shop 30 років у Львові створює унікальне морозиво з натуральних складників.

Морозиво Ice Cream Shop постачають у понад 70 закладів, розповідає джелатер’є та співзасновник підприємства Захарій Назар. А унікальні кулбокси з крафтовим морозивом замовляють на свята.

Ice Cream Shop – це сімейний бізнес, який Захарій Назар взявся розвивати після батька. Він розповідає, що історія бренду розпочалась в 1992 році, коли у його батька після навчання за кордоном з’явилося невелике кафе “Корона” у спальному районі міста. 

“Відтоді наша сім’я працює в сфері виготовлення справжнього морозива. Усі ці роки продовжуємо вдосконалювати старі, та впроваджуємо нові рецептури”, – ділиться джелатер’є.

Захарій Назар раніше був банкіром та працював у Києві, але говорить, що його постійно тягнуло до сімейної справи.

“Було таке, що я приходив додому, брав молоко, шоколад і збивав морозиво”, – ділиться він.Уже тоді він зрозумів, що робота в банку не приносить йому жодного задоволення.

“Одного разу я повчав тата, як правильно робити морозиво, і він відповів “тобі треба – приїжджай і роби”. Я подумав, а чом би  ні”, – говорить власник Ice Cream Shop.

Приїхавши до Львова, він перебрав цех, згадав знання, які раніше отримав від батька. 

Та відразу зайнявся пошуком клієнтів серед ресторанів та кафе. Ділиться, що розвивати свою роздрібну мережу – дуже дорого, тоді не було на це коштів

Будь-що, що ми їмо може бути морозивом. Просто щось уже зробили морозивом, а щось ще в процесі

Наприклад, солоне морозиво може бути гарним соусом. 

“Ми зробили морозиво з гірчиці. Коли я вперше його спробував, я зрозумів, що це не для самостійного споживання. Купив у McDonalds картоплю фрі, і вирішив поєднати. Вийшла бомба”, – ділиться Захарій Назар

У Ice Cream Shop не бояться експериментів. Одного разу доводилося працювати з шефом, який замовив морозиво з креветками – його продали надзвичайно багато.

Джерела: Ice Cream Shop, Дій

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сироварня на Львівщині варить індійський сир зі смаженою цибулею

Серед них – індійський сир з волоським горіхом та смаженою цибулею, сир в копченій олії та джеми, які можна...

Розробник, що виростив із гену мамонта доісторичне м’ясо, представляє інший унікальний продукт

Vow створює культивоване м’ясо із клітин рідкісних японських перепелів Coturnix japonica.Продукт вирощують без застосування суперечливої ​​фетальної бичачої сироватки та...

Аргентинський стартап робить яскраві барвники з ниткоподібних грибів. Раніше для цього мололи комах

Стартап використовує ниткоподібні гриби, які можуть виробляти специфічні кольори при подачі недорогої сировини у біореакторах.Гриби виділяють пігмент в середовищі,...

Мільйон літрів молока без корів — німці будують гігантський завод

Головна мета проєкту — зробити культивоване молоко доступним за ціною, порівнянною з традиційним, що допоможе зменшити екологічний слід молочної...

Українське крафтове пиво отримало нагороду World Beer Award

Два сорти пива від власної крафтової броварні «Сільпо» Beermaster Brewery здобули відзнаку World Beer Award в одразу двох категоріях:золото в...

Mars інвестує $2 млрд у виробництво в США

Нові інвестиції Mars спрямовані на зміцнення виробничої інфраструктури та впровадження інновацій у портфоліо з понад 40 брендів — від...

IDS Ukraine у І півріччі 2025 року сплатила на третину більше податків

За підсумками діяльності в першому півріччі 2025 року група IDS Ukraine та її ключові підприємства сплатили понад 492,6 млн...

HD-group випустила лінійку крафтових хлібів

Для випікання хліба в компанії використовують лише натуральні інгредієнти високої якості. Жодних штучних добавок, поліпшувачів борошна чи прискорювачів закваски....

Може вас зацікавити

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній...

Порошок із авокадо замінює масло у випічці та покращує смак цукерок

Порошок виготовляється за допомогою вакуумної технології із фруктів, що...

Кавові шкірки зупинять старіння — нова розробка вчених

«Ми вирощуємо рослинні клітини та їх частини в біореакторах»,...

Сімейне господарство створило енергетичні медові снеки для ЗСУ

Снек «Медова паста +292» має енергетичну цінність у 292...

В Каліфорнії з водоростей створили яйця, які підвищують розумову та фізичну працездатність

Компанію заснував піонер рослинної їжі Брендан Бразер з метою...

Вибір редактора
В продовження теми