Угода допоможе New Culture збільшити виробництво казеїну без вмісту продуктів тваринного походження (казеїн — це білок, який надає сиру еластичність і плавність).
Компанія планує комерційний запуск альтернативної моцарели в 2023 році
Як зазначається в прес-релізі, партнерство включатиме співпрацю для сприяння комерційному розширенню виробництва казеїну нетваринного походження та молочних продуктів New Culture.
Процеси значно прискорять глобальні виробничі активи та досвід ADM.
Першими спробують моцарелу майбутнього відвідувачі американських піцерій
Далі планується розширення виробничих потужностей, розробка плавленого та еластичного сиру.
Зазначимо, що останнім часом ADM відчутно активізувалася у сфері виробництва альтернативних продуктів. Нещодавно компанія оголосила про створення спільного підприємства з Asia Sustainable Foods Platform (дочірня компанія сінгапурського конгломерату Temasek) під назвою ScaleUp Bio.
Нова компанія працюватиме з Сінгапурським інститутом харчових та біотехнологічних інновацій (SIFBI) та надаватиме інноваційним стартапам доступ до лабораторію для створення продуктів методом точного бродіння, а також допоможе розширити масштаби такого виробництва.
Джерело: ADM