Виробництво та пакування рідкого молока на виробничих потужностях в Онтаріо компанія припинить до 30 вересня.
«Ми постійно стежимо за споживачем та шукаємо можливості для впровадження інновацій», – коментують в Lactalis.
Цей крок має на меті збільшити пропозицію рослинних альтернатив, які наразі включають йогурт із кокосового молока Siggi, соєве молоко марки Sensational Soy та маргарин Lactantia.
Рішення припинити виробництво рідкого тваринного молока в Садбері було зумовлене «довгостроковим падінням обсягів» та «збільшенням витрат на ринку рідкого молока в Онтаріо», що призвело до зниження прибутковості компанії.
Операції з переробки тваринного молока Lactalis перенесе на інші підприємства в Онтаріо та Квебеку. Тож перебоїв у постачанні продукції не буде.
Компанія також планує зберегти більшу частину робочої сили Садбері на період переоснащення заводу.
«Хоча нашим основним бізнесом є виробництво молочних продуктів, як лідер інновацій ми постійно слідкуємо за споживачами та реагуємо на запити ринку», — сказав Марк Тейлор, президент і генеральний директор Lactalis у Канаді.
Нагадаємо, про те, як змінюється ландшафт ринку рослинного молока newfood.ua писав тут.
Джерела: Lactalis, Vegconomist