Nestle підтримала розробника веганських бургерів – смачніших за Impossible Food та Beyond Meat

Найбільший у світі виробник їжі для громадського харчування компанія Nestle Professional оголосила про співпрацю з американським розробником рослинних бургерів, щоб створити власну лінійку продуктів нетваринного походження.

Перша пропозиція компаній, гамбургер з гороховим протеїном без глютену, без ГМО, буде представлена ​​в жовтні 2022 року. Зараз у розробці – бургер із рослинної курки та сиру.

Нова лінійка продуктів оптимізує діяльність Nomoo, додасть веганському бренду нових переваг та допоможе йому розширити франшизу в США.

Очікувані переваги включають зниження витрат на продукти харчування, зменшення обсягу відходів, подовження терміну придатності. Партнерство з Nestle також значно скоротить трудозатрати та підвищить статус Nomoo як привабливої ​​та масштабованої концепції для потенційних франчайзі.

«Nomoo народився з ідеї про те, що фаворити фаст-фуду можуть бути на 100% рослинного походження без шкоди для смаку», – розповідає засновник веганського бренду Джордж Монтегю Браун.

За його словами, запатентований, чудовий на смак продукт, перевершує пропозиції конкурентів – Impossible Food та Beyond Meat.

«Разом ми створили найароматнішу яловичу котлету на рослинній основі», – говорить Браун

До слова, Nomoo, що базується в Лос-Анджелесі, відкрив свій флагманський ресторан на місці колишнього Johnny Rockets у 2020 році. Меню бренду включає простий, але поблажливий вибір гамбургерів, курячих сендвічів, крилець, картоплі фрі та молочних коктейлів. 

У червні 2022 року Nomoo об’єднався з Fransmart, провідною компанією з розробки франшиз, щоб розвивати свій бренд на національному рівні. За оцінкою Fransmart, Nomoo має потенціал стати великим світовим ресторанним брендом.

До речі, Nestle вже давно штурмує ринок замінників м’яса, а також займається створенням альтернативної риби

Джерела: Nomoo, Franchising

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап виростив жир без тварин та збирає $24 млн на його виробництво

Серед інвесторів компанії — Lever VC, Gullspang Re: Food, Фонд Гумбольдта, Green Monday Ventures та Enfini Ventures.Таким чином, загальна...

Без звуків «Му». Продажі рослинного молока різко зросли під час пандемії

Згідно дослідження Асоціації рослинних харчових продуктів, у 2019 році рослинне молоко становило 14% від всього ринку молока. Ринок рослинного...

Українці спекли найдорожчий хліб у світі. Скуштувати можна до 5 листопада

«Це — найдорожча і найцінніша страва у світі, адже для її створення довелося розмінувати майже 6 000 гектарів території,...

Перший рослинний супермаркет здивував: що найбільше купують вегани

Магазин площею 212 кв. м пропонує понад 2700 продуктів від 300 брендів, серед яких Alpro, Oatly, Beyond Meat, а...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів...

Green Monday із Гонконгу створила із вівса веганське морозиво

Морозиво мочі буде подаватися в кафе та пропонується під...

Вчені переробили дрібний планктон на добавку для здоров’я мозку

Інгредієнт містить пов’язані з лізофосфатидилхоліном (LPC) EPA та DHA....

В Україні варять шоколад із чорним часником – трохи кислий і нагадує чорнослив

“Смак, який не схожий ні на що, сподобається навіть...

Упаковка із відбракованих яєць дозволяє зберігати фрукти та овочі довше та безпечніше

В Університеті Райса придумали як використовувати яйця, які з...

Вибір редактора
В продовження теми