Найбільша у світі вертикальная ферма нагодує беконом із міцелію мільйон людей

MyForest Foods Co., виробник бекону MyBacon на основі міцелію, запустив вертикальну ферму для масштабування виробництва.

Ферма працює за їх власною запатентованою технологію, і є частиною 120 тис. кв. футів нової інфраструктури, яку MyForest будує, щоб нагодувати їжею майбутнього мільйон споживачів.

Реалізувати таку ціль компанія розраховує до 2024 року.

«Тепер MyForest Foods може вийти на повноцінний ринковий масштаб», – каже Пітер Мюллер, головний технічний директор Ecovative.

Розташована у Грін-Айленді, штат Нью-Йорк, ферма Swersey Silos спроектована і побудована Ecovative, компанією з виробництва міцелію, яка відокремилася від MyForest у 2020 році. 

Ферма є найбільшим об’єктом у своєму роді та здатна виробляти майже 3 млн фунтів MyBacon щорічно

Команда проєкту

Ще один подібний об’єкт виробник грибного бекону планує запустити восени. Тоді ж компанія стартує гастрономічний тур з цілими вантажівками продукту майбутнього, аби показати його якомога більшій аудиторії споживачів.

До речі, Swersey Silos названо на честь впливового професора Берта Суерсі. Саме він надихнув співзасновника та генерального директора MyForest Ебена Баєра на роботу з міцелієм.

Нагадаємо, раніше німецька компанія Loryma розробила інноваційну концепцію веганського бекону, який повністю відтворює сенсорні характеристики його м’ясного аналога, – з пшениці та суміші спецій.

Джерела: MyForest, Vegconomist

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Бренд холодного чаю створив розслабляючий напій з канабісом

Лінійка чаїв з канабісом дебютувала у Канаді наприкінці 2022 року. Перший продукт – чорний чай з лимоном та канабісом...

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур, яка дозволить продовжити термін придатності пончиків.Dawn Foods стверджують, що їх...

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

Стартап залучив 10 млн євро для виробництва “паперового” молока

Veganz використає капітал для оптимізації та автоматизації своїх виробничих процесів, та збільшення потужності виробництва Mililk у п'ять разів.  Нинішня версія...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Невидиме випромінювання та гриби: вчені створили вітаміни для веганів

Згідно угоди, зусилля Scelta Inside будуть спрямовані на використання...

На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення...

Стартап зібрав із молекул смак пива. На черзі – їжа та парфуми

На вдосконалення технології компанія вже отримала $7,5 млн інвестицій Інновація...

Японія готова увірватися у сегмент лабораторного м’яса та риби

Глобальна співпраця буде спрямована на прогресуючий розвиток клітинного виробництва...

Вибір редактора
В продовження теми