Ферма працює за їх власною запатентованою технологію, і є частиною 120 тис. кв. футів нової інфраструктури, яку MyForest будує, щоб нагодувати їжею майбутнього мільйон споживачів.
Реалізувати таку ціль компанія розраховує до 2024 року.
«Тепер MyForest Foods може вийти на повноцінний ринковий масштаб», – каже Пітер Мюллер, головний технічний директор Ecovative.
Розташована у Грін-Айленді, штат Нью-Йорк, ферма Swersey Silos спроектована і побудована Ecovative, компанією з виробництва міцелію, яка відокремилася від MyForest у 2020 році.
Ферма є найбільшим об’єктом у своєму роді та здатна виробляти майже 3 млн фунтів MyBacon щорічно
Ще один подібний об’єкт виробник грибного бекону планує запустити восени. Тоді ж компанія стартує гастрономічний тур з цілими вантажівками продукту майбутнього, аби показати його якомога більшій аудиторії споживачів.
До речі, Swersey Silos названо на честь впливового професора Берта Суерсі. Саме він надихнув співзасновника та генерального директора MyForest Ебена Баєра на роботу з міцелієм.
Нагадаємо, раніше німецька компанія Loryma розробила інноваційну концепцію веганського бекону, який повністю відтворює сенсорні характеристики його м’ясного аналога, – з пшениці та суміші спецій.
Джерела: MyForest, Vegconomist