Перша інновація за сто років – PEPSI випустила напій, збагачений азотом

PEPSI® випускає напій NITRO PEPSI™ – першу в світі пепсі, збагачену азотом. Це не традиційна газована вода, а повне переосмислення напою.

Nitro Pepsi буде доступна в банках по всій країні уже в березні. 

Категорія коли існує вже більше століття. Хоча в ній інколи трапляються інновації щодо смаку та упаковки, одна річ залишилася незмінною з моменту заснування категорії – бульбашки. 

Зараз за допомогою Nitro Pepsi світовий гігант робить свій найамбітніший подвиг, переосмислюючи колу через масштабну інновацію. 

Перша в історії кола з вмістом азоту насправді м’якша, ніж будь-який інший схожий напій – вона кремова, гладка та має зачаровуючий каскад крихітних бульбашок, увінчаних піною.

Компанія обіцяє, що Nitro Pepsi змусить споживачів переглянути те, що вони знаєте про колу. Менші бульбашки, насичені азотом, створюють неймовірно гладку кремову текстуру, що стала можливою завдяки унікальному віджету, розміщеному на дні кожної банки. 

Це перший раз, коли цей тип технології віджетів, який часто зустрічається в пиві та кавових продуктах, застосовується до категорії кола і створює пінисту, пінисту, гладку текстуру, унікальну для Nitro Pepsi. 

Напій не виглядає і не має такого смаку, як традиційна кола чи газована вода.

Для оптимального споживання компанія відразу дає цілий перелік рекомендацій:

  • Найкраще подавати холодною, в ідеалі без льоду.
  • Найкраще повністю перелити напій у високий стакан.
  • Пити прямо зі склянки (а не через соломинку), щоб відчути унікальну піну.

Nitro Pepsi буде доступний у двох чудових смаках: Draft Cola та Vanilla Draft Cola, у новорозроблених банках.

Нагадаємо, раніше PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В українському монастирі XVII століття варять сир за стародавніми рецептами

Їжу за старовинними традиціями готують самі монахи. В рецептурі солодощів та молочних продуктів – тільки натуральні інгредієнти.Сир та масло...

У Данії створили екологічну рівноцінну заміну коров’ячому молоку — з сої, рису, вівса та мигдалю

Повністю веганська альтернатива містить такий же склад білка, кальцію, вітамінів В2, В12 та D, що й коров’яче молоко, з...

Ізраїльтяни створили жуйки з інгредієнтом із Аюрведи — знижує потяг до солодкого

Співзасновниці стартапу Гітіт Лахав і Шімріт Лев використали екстракт гімнеми (Gymnema sylvestre), відомий в аюверді за позитивний вплив на...

Великий банк та виробник шоколаду вклали мільйони у какао із пробірки

Інвесторами стартапу у початковому раунді стали четвертий за величиною банк у Швейцарії Zürcher Kantonalbank, виробник шоколаду Max Felchlin, а...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Сири від “морозостійких корів” можуть представити Україну на World Cheese Awards

Така система утримання широко застосовується в американському штаті Айдахо,...

Американці «зварили» білок з мікроба, що живе в кишечнику горил

Ферментація не є новою розробкою, цей процес вдало використовується...

Вибір редактора
В продовження теми