Перша інновація за сто років – PEPSI випустила напій, збагачений азотом

PEPSI® випускає напій NITRO PEPSI™ – першу в світі пепсі, збагачену азотом. Це не традиційна газована вода, а повне переосмислення напою.

Nitro Pepsi буде доступна в банках по всій країні уже в березні. 

Категорія коли існує вже більше століття. Хоча в ній інколи трапляються інновації щодо смаку та упаковки, одна річ залишилася незмінною з моменту заснування категорії – бульбашки. 

Зараз за допомогою Nitro Pepsi світовий гігант робить свій найамбітніший подвиг, переосмислюючи колу через масштабну інновацію. 

Перша в історії кола з вмістом азоту насправді м’якша, ніж будь-який інший схожий напій – вона кремова, гладка та має зачаровуючий каскад крихітних бульбашок, увінчаних піною.

Компанія обіцяє, що Nitro Pepsi змусить споживачів переглянути те, що вони знаєте про колу. Менші бульбашки, насичені азотом, створюють неймовірно гладку кремову текстуру, що стала можливою завдяки унікальному віджету, розміщеному на дні кожної банки. 

Це перший раз, коли цей тип технології віджетів, який часто зустрічається в пиві та кавових продуктах, застосовується до категорії кола і створює пінисту, пінисту, гладку текстуру, унікальну для Nitro Pepsi. 

Напій не виглядає і не має такого смаку, як традиційна кола чи газована вода.

Для оптимального споживання компанія відразу дає цілий перелік рекомендацій:

  • Найкраще подавати холодною, в ідеалі без льоду.
  • Найкраще повністю перелити напій у високий стакан.
  • Пити прямо зі склянки (а не через соломинку), щоб відчути унікальну піну.

Nitro Pepsi буде доступний у двох чудових смаках: Draft Cola та Vanilla Draft Cola, у новорозроблених банках.

Нагадаємо, раніше PepsiCo запустила енергетик з коноплі, що містить кофеїну, як чашка кави.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю

«Першою ідеєю було створити більш здорову альтернативу спортивному харчуванню та енергетичним гелям», — підкреслює Біляна Лоундес-Ніколова, засновник і генеральний...

Українці відтворюють рецепти зі стародавнім суперфудом

Зокрема, житомирський майстер народної творчості Олег Земнухов під час фестивалю "Майстерний червень" приготував борщ з українських посівних конопель. Насіння конопель...

Стартап створив із мікроорганізмів їстівні штрих-коди

Канадська компанія Index Biosystems винайшла спосіб поєднати унікальне програмне забезпечення, одноклітинні мікроорганізми та воду для відстеження точки походження майже...

Амстердамський виробник бургерів з мікроводоростей обіцяє влаштувати заколот на ринку їжі

Dutch Weed Burger заснована Марком Кулсомом і Лізет Крейшер, співавторами книг “Man Eat Plant” і “Dog Eat Plant”. У...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Японський професор створив телеекран, що передає смак їжі, якщо його облизати

Пристрій під назвою Taste the TV (TTTV) використовує карусель...

Корейці випустили тунця із зернових відходів, оцту та какао

Компанія виробляє альтернативне м’ясо, використовуючи перероблені інгредієнти (наприклад, зерно),...

Замінники м’яса: ТОП-13 продуктів з високим вмістом білка

Яйця В одному яйці може бути від 5 до 8...

Сінгапурський стартап перетворить відходи соєвого молока на рослинне м’ясо

Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається...

Смажені цвіркуни під соусом теріякі: споживчий психолог заохочує їсти комах

Одні з небагатьох комах, які Чаттерджі звик їсти на...

Вибір редактора
В продовження теми