Американці створили ячмінну воду для оздоровлення організму та зміцнення імунітету

Нью-Йоркська компанія Graasi випустила ячмінну воду, пляшка якої містить добову норму вітамінів.

«Це один з оригінальних функціональних напоїв, який протягом століть споживається культурами всього світу завдяки своїм оздоровчим перевагам», — кажуть Graasi.

Органічну воду виготовляють з соку молодих паростків ячмінної трави, пророщених з зерна.

Траву збирають на піку концентрації хлорофілу, білка та вітамінів до того моменту, коли з’явиться колосок.

«При розробці нової лінійки функціональних вод ми зосередилися на унікальних інгредієнтах, які сприятимуть загальному самопочуттю та догляду за собою», — пояснює Кріс ЛаКората, засновник Graasi.

На додаток до оздоровчих переваг соку ячмінної трави, що містить клітковину, вітаміни та мінерали, кожна пляшка функціональної води має добову норму вітамінів С, D та цинку.

Лінійка представлена у трьох смаках: цитрусова м’ята, огірковий лайм та імбир з лимонною травою.

Продукт сертифікований USDA, не містить ГМО, повністю веганський та налічує всього 35 калорій.

Ячмінний напій має у своєму складі тростинний цукор та фрукт монаха, з якого, до речі, американський стартап B.T. Sweets створив замінник цукру, що не має неприємного післясмаку.

Придбати унікальну воду можна на офіційному сайті компанії за ціною $49,99 за 12 пляшок.

Нагадаємо, нещодавно британці випустили магнієвий напій, що допомагає зосередитися та перемогти депресію.

Джерело: PR Newswire, Graasi

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“Морозиво майбутнього” створили за технологією корму для тварин. Зараз його продають по 70 млн порцій на рік

Окрім розважальних закладів, спортивних заходів, парків розваг “морозиво майбутнього”, як його колись назвав засновник бренду, буде продаватися у роздрібних...

Coca-Cola випустила лімітовану версію напою, створеного штучним інтелектом

Напій Y3000 було створено з використанням даних, зібраних від споживачів, які взаємодіяли з медіа-додатками компанії. У створенні візуального дизайну,...

Протеїнові коктейлі з картоплі можуть замінити молочний білок

Дослідники Центру нутрицевтиків Вестмінстерського університету дійшли висновку, що білкові коктейлі на рослинній основі можуть бути потенційною життєздатною альтернативою сироватковим...

Першій компанії у світі дозволили вирощувати лабораторне м’ясо для домашніх тварин

Це стало новою віхою в зростаючому секторі культивованих кормів для домашніх тварин, де розвиваються нові технології, з’являються нові бренди...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Споживачі переходять з кофеїну на гриби-адаптогени. Краще концентрація

Також сприятимуть покращенню когнітивного здоров’я адаптогени, вітаміни групи В...

Розроблено пакування, яке зберігає молоко свіжим до 6 місяців

Карабао — це місцеві водяні буйволи. Вони мають меншу...

Divo Maslo давить у Запоріжжі унікальну олію за старовинною технологією

Засновники – Максим та Олена Линник – створювали преси...

«Ми почали процес перетворення з ремісників на foodtech-компанію». Дмитро Борисов про тренди у ресторанному бізнесі.

Коронавірусна криза переформатувала ресторанний бізнес. Нові сервіси, формати, технологічні...

Перший в Африці стартап з культивування мяса нарощує масштаби

Перша в Африці компанія, що займається вирощуванням м’яса на...

Вибір редактора
В продовження теми