Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Колишні керівники мережі, яка скоро зайде в Україну, випустять веганські яйця

    Німецький веганський стартап VGN, заснований колишніми менеджерами супермаркету Lidl, анонсував свій перший продукт — рідкі альтернативні яйця.

    Юрген Ахенбах, Мартін Гессе, Олександр Вільчек і Дітер Лампрехт об’єдналися з метою створити провідний бренд рослинної альтернативної їжі.

    Першим продуктом стартапу став рідкий замінник яєць The Original, запуск якого у Європі запланований на початок квітня цього року.

    The Original — це рідка веганська альтернатива цільним яйцям, виготовлена з білка квасолі, заявляють VGN.

    Продукт на 13% складається з білка, має низький вміст холестерину та не містить консервантів.

    Одна пляшка The Original замінює 6 яєць

    Веганські яйця вже «готові до використання» та можуть застосовуватися у широкому діапазоні страв: від яєчні до випічки.

    Серед найближчих планів стартапу — поширитися на інші європейські країни протягом 2022 року. Крім того, VGN вже має ексклюзивного партнера у роздрібній торгівлі для запуску у Великобританії — онлайн-супермаркет Ocado.

    Компанія орієнтована на розробку не лише екологічних продуктів, а й таких, що підтримають споживачів у свідомому харчуванні, пояснює співзасновник Олександр Вільчек.

    «Німеччина — це лише початок, ми плануємо вийти на міжнародний рівень», — додав він.

    «Наша мета — надихнути людей харчуватися рослинними альтернативами завдяки нашому постійно зростаючому портфелю інноваційних та екологічно чистих продуктів», — кажуть VGN.

    Нагадаємо, нещодавно каліфорнійці презентували рідкий замінник яєць, що підвищує розумову та фізичну працездатність.

    Джерело: Vegconomist, VGN

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Інвестори вкладають $0,2 млрд у м’ясо з «пробірки» — завод збудують у Перській затоці

    Зараз Eat Just культивує курятину на потужностях в Сінгапурі та співпрацює з сервісом foodpanda, аби доставляти інноваційну їжу відразу...

    Дефіцит морепродуктів закриють рослинні креветки, друковані кальмари та краби із пробірки

    Проте пропозиція не зростає такими ж темпами. Кількість морепродуктів, виловлених у дикій природі, залишилася незмінною, а понад 85% світового...

    Технології переробки відходів: методи переробки та інноваційне обладнання

    Вторинними називають ресурси, які після первинного використання можуть бути використані повторно. Наприклад, як сировина для виробництва. Для її переробки...

    Технології приготування їжі: інновації, які змінюють підхід до кулінарії

    Кулінарія переживає справжню революцію завдяки стрімкому розвитку технологій приготування їжі. Тепер на кухні не лише кухарі, але й наука,...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Розробник веганського меду з квітковим пилком отримав $1 млн на просування

    Vegan Un-Honey виготовлений з натуральних рослинних інгредієнтів та збагачений...

    МХП запускає проєкт з організації харчування для інших компаній

    Як компанія з потужним кулінарним виробництвом, багаторічною експертизою у...

    Вибір редактора
    В продовження теми