Компанія Ді Капріо планує запустити завод по вирощуванню лабораторних стейків

Компанія-піонер у сфері клітинного м’яса – ізраїльська Aleph Farms – активно готується до глобальної комерціалізації.

Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65 000 кв. футів, сигналізуючи про новий імпульс у сегменті м’яса на основі клітин. 

“Зараз триває підготовка до напруженого року, коли ми плануємо вивести на світовий ринок лабораторно вирощені стейки товстої нарізки”, – говорить Дідьє Тубіа, генеральний директор компанії.

Пілотний завод Aleph Farms має запрацювати в повному обсязі цього літа, перед початковим запуском продукту на ринок приблизно в кінці 2022 р., коли його, ймовірно, затвердить регулятор.

Загальний план полягає в тому, щоб зрештою перейти до більш масштабних виробничих потужностей, які будуть побудовані між 2022-2024 роками.

«Ми адаптуємо нашу 3D-платформу для біодруку для товстіших і жирніших шматків м’яса, — говорить Тубіа. – Але нашим першим продуктом буде тонко нарізаний стейк з яловичини».

Команда Aleph Farms: Шуламіт Левенберг, співзасновник і CSA; Дідьє Тубіа, співзасновник і генеральний директор; д-р Нета Лавон, технічний директор і віце-президент з досліджень і розробок

Новий об’єкт Aleph Farms розширює діяльність ушестеро і дає змогу мультидисциплінарним командам працювати пліч-о-пліч. 

Він складається з пілотного виробництва, сучасного науково-дослідного центру та громадського місця, де зможуть перебувати відвідувачі.

Об’єкт розташований поблизу поточного офісу Aleph Farm в місті Реховот, який називають біотехнологічним центром Ізраїлю. 

Одним із ключових інвесторів компанії є голлівудський Леонардо Ді Капріо.

До речі, лише в Ізраїлі компанія за останній рік майже подвоїла свою команду. А також запевняє, що наближається до схвалення регуляторами для свого першого тонко нарізаного яловичого стейка.

Джерела: Aleph Farms, Food Ingredients First

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На Розточчі варять сири з темним пивом та копченю цибулею

Сироварня розташована в селі Рокитне, поруч з національним парком "Розточчя", де проходить великий європейський вододіл. Майстерня оточена горбистою місцевістю з...

Молодь переходить з енергетиків на розслабляючі напої з каннабісом та ромашкою. Дослідження

Замість банки умовного “red bull” споживачі шукають кардинально інше, говорить Джонні Форсайт, директор Mintel, глобального агентства з дослідження ринків....

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

Світовий виробник кормів для тварин допомагає реабілітуватися тисячам ветеранів та ВПО

Каністерапія — це метод терапії із залученням спеціально навчених собак для покращення психоемоційного стану людини. Київський центр каністерапії INNIKOS...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Відхідна молитва: Fancypants Baking запустила лінійку печива з відходів

Печиво випускається у трьох смаках: окара з шоколадною стружкою,...

Зірки Мішлену за $1 млн створюватимуть реалістичне філе надрукованого в 3D лосося

Грант наданий Ізраїльським двонаціональним фондом промислових досліджень і розвитку...

Тренди foodtech: екологія, персоналізація та конопля

У топ угод за обсягом інвестицій все частіше потрапляють...

Лабораторна вирізка: стартап патентує технологію, що дозволить друкувати преміальне м’ясо

Заявка стосується нового методу біодруку, який має значно покращити...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням,...

Вибір редактора
В продовження теми