Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65 000 кв. футів, сигналізуючи про новий імпульс у сегменті м’яса на основі клітин.
“Зараз триває підготовка до напруженого року, коли ми плануємо вивести на світовий ринок лабораторно вирощені стейки товстої нарізки”, – говорить Дідьє Тубіа, генеральний директор компанії.
Пілотний завод Aleph Farms має запрацювати в повному обсязі цього літа, перед початковим запуском продукту на ринок приблизно в кінці 2022 р., коли його, ймовірно, затвердить регулятор.
Загальний план полягає в тому, щоб зрештою перейти до більш масштабних виробничих потужностей, які будуть побудовані між 2022-2024 роками.
«Ми адаптуємо нашу 3D-платформу для біодруку для товстіших і жирніших шматків м’яса, — говорить Тубіа. – Але нашим першим продуктом буде тонко нарізаний стейк з яловичини».
Новий об’єкт Aleph Farms розширює діяльність ушестеро і дає змогу мультидисциплінарним командам працювати пліч-о-пліч.
Він складається з пілотного виробництва, сучасного науково-дослідного центру та громадського місця, де зможуть перебувати відвідувачі.
Об’єкт розташований поблизу поточного офісу Aleph Farm в місті Реховот, який називають біотехнологічним центром Ізраїлю.
Одним із ключових інвесторів компанії є голлівудський Леонардо Ді Капріо.
До речі, лише в Ізраїлі компанія за останній рік майже подвоїла свою команду. А також запевняє, що наближається до схвалення регуляторами для свого першого тонко нарізаного яловичого стейка.
Джерела: Aleph Farms, Food Ingredients First