Морозиво та маргарита одним натисканням кнопки – настільний гаджет отримав премію за інновації

Настільний прилад ColdSnap, який готує морозиво, маргариту та холодні кавові напої менш ніж за дві хвилини, отримав на CES 2021 в США нагороду за інновації. Експерти ринку називають його справжнім дивом у приготуванні холодних частувань.

CES 2021 – один з найбільш впливових технологічних заходів у світі. Саме CES є місцем дебюту новаторських технологій – від відеомагнітофона в 1970 році до першого Xbox в 2001 та останніх розробок у сфері віртуальної реальності у 2021-му.

Метью Фонте, автор гаджету з приготування морозива та генеральний директор ColdSnap, говорить, що насправді авторка ідеї – його дочка.

Щоразу, читаючи дітям перед сном, Фонте просив їх придумати ідею для нового винаходу. Одного вечора в 2018 р. дочка запропонувала створити машину, яка б готувала порцію морозива одним натисканням кнопки. Тоді Фонте сказав їй, що не думає, що таке можливо, і пояснив, чому.

«Іноді доводиться ставити відро в морозилку на кілька годин. І це буде лише один смак морозива. Як мінімум, потрібно зачекати 40-50 хвилин, щоб десерт замерз», – сказав він тоді.

Проте пізніше поспілкувався з колегами. І зрозумів – якщо існують машини, які заморожують півтори кварти морозива за 40 хвилин, то, ймовірно, одну порцію, вони б заморозили швидше.

Озброївшись знаннями, інженер за освітою, Фонте почав працювати з 3D-друком деталей у своєму гаражі та будувати прототипи. 

Зараз його гаджет дійсно в змозі готувати готувати морозиво зі спеціальних капсул одним натисканням кнопки. Ба більше – він готує алкогольні коктейлі, кавові напої, заморожений йогурт, смузі та багато іншого.

Сьогодні, через чотири роки, у його команді більше 40 співробітників. Найближчим часом вони планують створити щонайменше сотню нових машин, а в 2023 році приступити до більш ширшого завоювання ринку.

Нагадаємо, раніше японський професор створив телеекран, що передає смак їжі, якщо його облизати.

Джерела: CNN, ColdSnap

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий товар у закладах швидкого харчування. Назва парфумів Eau D'uardo – це...

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу у сфері харчової робототехніки.Інноваційний ресторан Pizza Hut запрацював на автостоянці...

Наростили м’ясо. Інвестиції в альтернативний білок потроїлися всього за рік

«2020-й став роком прориву для альтернативних білків. Рекордні інвестиції надійшли у всі сегменти галузі», — говорить Керолайн Бушнелл, директор...

Будьмо! «Ідеальному кандидату» заплатять $40 тис. за відвідування пабів

Нещодавно Рада округу Лінкольншир опублікувала список вакансій для розвитку свого нового проєкту «Inns on the Edge». «Ідеальним кандидатом» бачать креативного...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Інноваційні технології у сфері ресторанного бізнесу

Кілька років тому найбільш вдалими інноваціями в ресторанному бізнесі...

Піонер сегменту рослинної їжі іде на IPO. У планах — новий завод та нові продукти

IPO розпочнеться в найближчі місяці на Франкфуртській фондовій біржі...

Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається...

18 лютого на форумі «Хлібопекарський бізнес – 2021» обговорять проблемні питання галузі

Цільова аудиторія: керівники хлібопекарських і кондитерських підприємств, директори з...

Ковбаса, що знімає стрес — британці розробили інноваційну їжу за стандартами Michelin

У асортименті Veganly Deli — делікатеси з високим вмістом...

Вибір редактора
В продовження теми