Каліфорнійці створили перший у світі коктейль для людей з нирковою недостатністю

Лідер ринку у сфері медичного харчування Kate Farms розширив своє портфоліо напоєм, який задовольняє потреби в спеціалізованому харчуванні людей, що перебувають на діалізі.

Renal Support 1.8 — це єдиний у своєму роді органічний коктейль на рослинній основі, для людей з нирковою недостатністю.

Щоб забезпечити пацієнтам належне харчування під час лікування, Kate Farms розробили харчовий розчин з унікальною сумішшю рослинного білка, пребіотичних волокон і вуглеводів.

Напій виготовлений згідно рекомендацій експертів у галузі охорони здоров’я та містить оптимальну кількість натрію, калію та фосфору.

Порція коктейлю, орієнтована на дієтичне харчування з обмеженим споживанням рідини, містить 20 г рослинного білка. Ця кількість дозволяє компенсувати втрати білка організмом під час процедури діалізу.

Renal Support 1.8 може замінити повноцінне харчування після процедур

Як і вся продукція Kate Farms, новий напій виготовлений з високоякісних рослинних інгредієнтів, сертифікований USDA, не містить ГМО, молока та соєвих продуктів.

Роблять Renal Support 1.8 з горохового білка та органічних екстрактів і концентратів, отриманих з брокколі, капусти, ягід та куркуми.

Білковий розчин не містить цукрових спиртів, штучних консервантів, підсолоджувачів чи барвників.

Натомість, кожен коктейль налічує 28 вітамінів і мінералів, що допомагають підтримувати імунітет.

Нагадаємо, нещодавно Kate Farms випустили новітній білковий напій, що стабілізує рівень цукру в крові.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий товар у закладах швидкого харчування. Назва парфумів Eau D'uardo – це...

Солодощі з конфетті, конусна піца та гібридні круасани — в 2022 роцi настане нова ера випічки

Але це має бути щось особливе – споживачі шукають нових смаків, текстур, кольорів та нового досвіду, який би приніс...

Ізраїльська компанія отримала патент на створення людського грудного молока в промислових лабораторіях

Wilk очолює революцію у сегменті молока, розробляючи промисловий процес виробництва як людського, так і тваринного молока з епітеліальних клітин...

Посміхніться і скажіть «Cheese»: американці розробили сир з коноплею

Американський стартап Grounded Foods, заснований у 2019 р., створив веганський сир з насіння конопель та «потворної» цвітної капусти.На відміну...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Бургери з шоколадом та морозиво, полите кетчупом: сучасна їжа, яка приголомшує

Намагаючись вразити споживачів незвичайними смаковими комбінаціями, компанії часто отримували...

Шоколадний гігант розробив інноваційну упаковку, яка контролюватиме розмір порцій продукту

Упаковка дозволить споживати її вміст невеликими порціями: з’ївши пів...

«Електронний ніс» визначатиме свіжість м’яса без відкриття упаковки

У якості рецептора «електронного носа» виступає спеціальний штрих-код, які...

Потенціал ринку альтернативного м’яса — чому такі продукти не тільки для веганів?

Ми звикли до соєвого та кокосового молока у магазинах,...

Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18...

Вибір редактора
В продовження теми