Каліфорнійці створили перший у світі коктейль для людей з нирковою недостатністю

Лідер ринку у сфері медичного харчування Kate Farms розширив своє портфоліо напоєм, який задовольняє потреби в спеціалізованому харчуванні людей, що перебувають на діалізі.

Renal Support 1.8 — це єдиний у своєму роді органічний коктейль на рослинній основі, для людей з нирковою недостатністю.

Щоб забезпечити пацієнтам належне харчування під час лікування, Kate Farms розробили харчовий розчин з унікальною сумішшю рослинного білка, пребіотичних волокон і вуглеводів.

Напій виготовлений згідно рекомендацій експертів у галузі охорони здоров’я та містить оптимальну кількість натрію, калію та фосфору.

Порція коктейлю, орієнтована на дієтичне харчування з обмеженим споживанням рідини, містить 20 г рослинного білка. Ця кількість дозволяє компенсувати втрати білка організмом під час процедури діалізу.

Renal Support 1.8 може замінити повноцінне харчування після процедур

Як і вся продукція Kate Farms, новий напій виготовлений з високоякісних рослинних інгредієнтів, сертифікований USDA, не містить ГМО, молока та соєвих продуктів.

Роблять Renal Support 1.8 з горохового білка та органічних екстрактів і концентратів, отриманих з брокколі, капусти, ягід та куркуми.

Білковий розчин не містить цукрових спиртів, штучних консервантів, підсолоджувачів чи барвників.

Натомість, кожен коктейль налічує 28 вітамінів і мінералів, що допомагають підтримувати імунітет.

Нагадаємо, нещодавно Kate Farms випустили новітній білковий напій, що стабілізує рівень цукру в крові.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Робот, який годуватиме тисячі співробітників за день, замінить корпоративну їдальню найбільшого у світі онлайн-супермаркета

“Наші інвестиції в ​​Karakuri виходять за рамки фінансової підтримки. Ми пропонуємо свою їдальню як живу лабораторію для випробувань. Крім...

Інкубатор інновацій шукає стартапи, які вирощують м’ясо найрозумніших безхребетних

Безліч активістів виступили проти вирощування на промислових фермах хижої тварини, понад 100 науковців назвали це неетичним та екологічно нестійким....

Датський виробник інгредієнтів створив нову культуру, яка підвищує солодкість молочних продуктів без цукру

«Діапазон Sweety є культурою термофільного стрептокока і лактобактерій, які перетворюють галактозу і лактозу молока в глюкозу за допомогою ферментації»,...

Смажену індичку на святковому столі пропонують замінити молюсками та водоростями

Фактично, 39% респондентів – віком від 18 до 30 років — сказали, що ніколи не їдять індичку, 88% «терпіти...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Делікатна страва. Смажений бекон із пшениці хрустить та пахне, як справжнє м’ясо

Головними складниками продукту є в’яжучий компонент Lory Bind на...

Американські школи переходять на веганське меню — учні втомилися від традиційної їжі

Нова програма, яку ввели після успішного запуску безм’ясних понеділків...

Вибір редактора
В продовження теми