Каліфорнійці створили перший у світі коктейль для людей з нирковою недостатністю

Лідер ринку у сфері медичного харчування Kate Farms розширив своє портфоліо напоєм, який задовольняє потреби в спеціалізованому харчуванні людей, що перебувають на діалізі.

Renal Support 1.8 — це єдиний у своєму роді органічний коктейль на рослинній основі, для людей з нирковою недостатністю.

Щоб забезпечити пацієнтам належне харчування під час лікування, Kate Farms розробили харчовий розчин з унікальною сумішшю рослинного білка, пребіотичних волокон і вуглеводів.

Напій виготовлений згідно рекомендацій експертів у галузі охорони здоров’я та містить оптимальну кількість натрію, калію та фосфору.

Порція коктейлю, орієнтована на дієтичне харчування з обмеженим споживанням рідини, містить 20 г рослинного білка. Ця кількість дозволяє компенсувати втрати білка організмом під час процедури діалізу.

Renal Support 1.8 може замінити повноцінне харчування після процедур

Як і вся продукція Kate Farms, новий напій виготовлений з високоякісних рослинних інгредієнтів, сертифікований USDA, не містить ГМО, молока та соєвих продуктів.

Роблять Renal Support 1.8 з горохового білка та органічних екстрактів і концентратів, отриманих з брокколі, капусти, ягід та куркуми.

Білковий розчин не містить цукрових спиртів, штучних консервантів, підсолоджувачів чи барвників.

Натомість, кожен коктейль налічує 28 вітамінів і мінералів, що допомагають підтримувати імунітет.

Нагадаємо, нещодавно Kate Farms випустили новітній білковий напій, що стабілізує рівень цукру в крові.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Оцет із чорної вишні та кленовий сироп замість цукру: ТОП-7 нових трендів на ринку їжі

Журі Specialty Food Association включає 20 професіональних кулінарів з різних куточків світу.Вони виділили 7 креативних комбінацій та тенденцій, які...

Стартап вирощує на дріжджах олію, яка замінить соняшникову та пальмову

Продукти є високоякісною, стійкою та місцевою альтернативою пальмовій олії. Їх можна використовувати в їжі, косметиці та мийних засобах. Технологія ферментації...

Бренд компанії Nestlé створив пиво зі смаком легендарної піци

Цього року Tombstone у співпраці з виробником пива Voodoo Ranger, обіцяє вивести на ринок пиво IPA зі смаком піци.Пиво...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній рік, — медова диня в мармеладі, йдеться в повідомленні «Небесного...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Три десятки собак півроку тестуватимуть лабораторне м’ясо на смак

Компанія очікує відповіді від FDA щодо схвалення проєкту протягом...

Виробник м’яса із найбільшого деревного фрукта зібрав $23 млн, щоб розширити продажі

Провідний американський бренд веганських заморожених продуктів Jack & Annie's...

В Ізраїлі надрукували найбільший лабораторний стейк — зі справжнього м’яса та жиру

Ізраїльський виробник культивованого м’яса Mea Tech 3D надрукував стейк...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить...

Стартап створив олію, яку можна нагрівати до інопланетних градусів за Цельсієм

Заявлена як перша у своєму роді мікроводорослева олія на...

Вибір редактора
В продовження теми