Міцелій, коренева структура грибів, ідеально підходить для приготування альтернативного м’яса завдяки своїй м’язовій текстурі та щільності поживних речовин.
Він дає змогу отримувати в 20 разів більше білка на гектар, ніж соя, при мінімальній обробці, кажуть виробники.
Курячі котлети Meati з «грибного м’яса» представлені у класичному варіанті та хрусткі в паніровці.
Вони на 95% складаються з міцелію та налічують мають 18 г повноцінного білка та незначну кількість жиру. Не містять цукру, холестерину та глютену.
«Наш список інгредієнтів дуже короткий: міцелій + трави та спеції», — кажуть розробники.
Продукт готується так само легко, як і тваринний варіант. Котлети можна смажити, запікати та готувати на грилі.
Після повідомлення про запуск продажів, за першу годину розкупили 1116 котлет, а весь запас було розпродано за добу
Meati обіцяють поповнити запас котлет у найближчі кілька тижнів та незабаром запустити новий продукт — філейний стейк.
Наразі стартап планує будівництво виробничого заводу, котрий допоможе реалізувати амбіції виробляти кількість м’яса, еквівалентну 4,5 тис. корів за добу.
Серед інших планів компанії — зайняти лідируючі позиції у категорії продажів з оборотом в $1 млрд до 2025 року.
Джерело: Vegconomist, Meati
Наталя! Прошу Вас домогти придбати малинові жуйки антистрес , від снодійних пігулок гублю пам*ять.