Новозелендці створили таблетку для схуднення із хмелю — на це пішли мільйони

Новозеландський виробник клінічно перевірених засобів для пригнічення апетиту та контролю ваги Calocurb створив функціональну харчову добавку на основі екстракту хмелю.

Інноваційний продукт Amarasate у партнерстві з дослідницьким центром харчових продуктів Riddet Institute зараз отримує підтримку від національного наукового конкурсу High-Value Nutrition National Science Challenge.

У клінічних випробуваннях доведено: екстракт хмелю зменшує відчуття голоду та має потенціал для контролю ваги

Дослідження проводилися, в тому числі, за рахунок державного гранту на $20 млн.

Проте використовувати безпосередньо екстракт хмелю як функціональний інгредієнт вчені з Інституту Ріддета не радять.

«Одною з головних проблем щодо споживання нинішнього інгредієнта Amarasate у харчовому форматі є небажана гіркота його біологічно активних сполук», — пояснює доктор Алі Рашидінеджад, керівник проекту в Інституті Ріддета.

Як альтернативу Calocurb запропонувала той же екстракт хмелю у вигляді таблеток. Вони покриті інноваційною оболонкою, яка допомагає доставити діючу речовину прямо у тонкий кишківник – там, де вона спрацює найефективніше. 

Місячний запас таблеток з хмелем обійдеться в $60

Експерт індустрії схуднення Ендрю Діксон у одному зі своїх блогів написав, що біодобавка в таблетках викликає небажаний побічний ефект – сильну діарею. Сам виробник запевняє, що це повинно зникнути, як тільки організм “звикне” до активної речовини.

Наразі добавки для схуднення Calocurb на основі хмелю продаються в Новій Зеландії, Австралії та США, проте компанія не планує обмежуватися вказаними ринками.

Нагадаємо, суперфудом для схуднення може стати найменший у світі овоч.

Джерела: Calocurb, Nutritioninsight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural and Food Chemistry. Там вчені зазначають, що суниця лісова цінується...

Вірусний апокаліпсис зумовив шалений ріст ринку альтернативного молока та м’яса

Про це йдеться у свіжому звіті, опублікованому провідною компанією з дослідження ринку Global Industry Analysts. На тлі кризи Covid-19 світовий...

Китай будує гігантську фабрику для промислового вирощування лабораторної свинини

Зараз CellX готується подати заявку на схвалення інноваційної їжі до регуляторів у Сінгапурі та США з метою. Запуск виробництва очікується...

Японський рітейлер Muji розробив рослинне м’ясо на основі сої, яке можна зберігати без холодильника

Таке м’ясо коштує $2,75 за пачку і продається в інтернет і та у роздрібних магазинах, які ще працюють.Японський рітейлер...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

За птахою удачі. В єрусалимській лабораторії виростять курячу грудку за 6 євро

Future Meat Technologies, що базується в Єрусалимі, заявляє, що...

Інноваційні рослинні яйця можна варити та смажити — виглядають як звичайні

Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування...

Колишній топ-менеджер Kraft Heinz створив веганське вершкове морозиво із вівса

До нової категорії OATSIDE увійшов через рік після отримання...

Творець першої у світі лабораторної риби тепер друкує на 3D-принтері диких вугрів

Це сталося після того, як виробник дебютував з першим...

Борис Шестопалов, співвласник компанії HD-group про майбутнє харчової галузі і foodtech

Борис Шестопалов — український підприємець у сфері агріфуд, віце-президент...

Вибір редактора
В продовження теми