Пол Маккартні допоміг зібрати виробнику веганської курятини рекордні $100 млн інвестицій

Сінгапурський виробник рослинної курятини Next Gen Foods отримав рекордні $100 млн, що є найбільшими разовими інвестиціями в секторі на сьогоднішній день.

У раунді взяли участь вже існуючі інвестори та нові, серед яких Alpha JWC, EDBI та MPL Ventures, котру очолює легендарний британський музикант сер Пол Маккартні.

Нове фінансування підтримає швидке прискорення Next Gen Foods на ключових ринках та пришвидшить поширення веганської курки TiNDLE у всіх 50 штатах США, що стало можливим після підписання угоди з найбільшим дистриб’ютором у США DOT Foods.

Наразі TiNDLE доступна в меню деяких найкращих американських ресторанів на східному та західному узбережжях та по всій країні через онлайн платформу доставки Goldbelly.

Веганська курка від Next Gen Foods швидко завоювала прихильність споживачів завдяки своїй схожості за смаком і текстурою зі звичайною курятиною.

TiNDLE виготовляють з унікальної фірмової рослинної емульсії Lipi™, до складу якої входить 9 інгредієнтів.

В основі емульсії — соя, пшеничний глютен та пшеничний крохмаль, кокосова олія, вівсяна клітковина та метилцелюлоза. Все це роблять на основі соняшникової олії, яка зі слів виробників, ідеально імітує курячий жир.

Частина коштів буде спрямована на відкриття нового дослідницького центру в Сігнапурі, що планується пізніше цього року.

Продовжуючи тему фінансування, нагадаємо, виробник «першої у світі» м’ясної вирізки на основі рослин Redefine Meat закрив один з найбільших раундів серед альт-м’ясних компаній в Ізраїлі.

Джерела: Vegconomist, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

Український виробник настоює сир на віскі та змішує з лавандою

“Мукко” у 2015 році заснував Назар Кміль – колишній футболіст, який займався професійним спортом з 8 років, а після...

Новий бренд виготовляє косметику із українського меду. Інвестори — теж українці

Інгредієнтом для нового бренду став мед виробництва компанії Beehive, яку створив засновник інвестиційного холдингу EFI Group Ігор Ліскі.“Ми раді...

Бджолярі на Закарпатті зброджують оцет із меду. У складі – лише два продукти

Компанія позиціонує себе як перший в Україні дегустаційний зал меду. В асортименті – крафтові крем-меди, вироби з воску, медова...

Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

Може вас зацікавити

Ізраїль готується стати країною №1 у виробництві інноваційної їжі

Ідейним натхненником такої стратегії став сам прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін...

Є щось? На Сумщині із конопель варять сир та виготовляють ікру

Фермерське господарство було засноване київським менеджером Юрієм Колесником у...

Вибір редактора
В продовження теми