Пол Маккартні допоміг зібрати виробнику веганської курятини рекордні $100 млн інвестицій

Сінгапурський виробник рослинної курятини Next Gen Foods отримав рекордні $100 млн, що є найбільшими разовими інвестиціями в секторі на сьогоднішній день.

У раунді взяли участь вже існуючі інвестори та нові, серед яких Alpha JWC, EDBI та MPL Ventures, котру очолює легендарний британський музикант сер Пол Маккартні.

Нове фінансування підтримає швидке прискорення Next Gen Foods на ключових ринках та пришвидшить поширення веганської курки TiNDLE у всіх 50 штатах США, що стало можливим після підписання угоди з найбільшим дистриб’ютором у США DOT Foods.

Наразі TiNDLE доступна в меню деяких найкращих американських ресторанів на східному та західному узбережжях та по всій країні через онлайн платформу доставки Goldbelly.

Веганська курка від Next Gen Foods швидко завоювала прихильність споживачів завдяки своїй схожості за смаком і текстурою зі звичайною курятиною.

TiNDLE виготовляють з унікальної фірмової рослинної емульсії Lipi™, до складу якої входить 9 інгредієнтів.

В основі емульсії — соя, пшеничний глютен та пшеничний крохмаль, кокосова олія, вівсяна клітковина та метилцелюлоза. Все це роблять на основі соняшникової олії, яка зі слів виробників, ідеально імітує курячий жир.

Частина коштів буде спрямована на відкриття нового дослідницького центру в Сігнапурі, що планується пізніше цього року.

Продовжуючи тему фінансування, нагадаємо, виробник «першої у світі» м’ясної вирізки на основі рослин Redefine Meat закрив один з найбільших раундів серед альт-м’ясних компаній в Ізраїлі.

Джерела: Vegconomist, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап планує заробити мільярд на печиві, яке готується 25 секунд

Щоб отримати свіже печиво, заготовки необхідно помістити на короткий час до мікрохвильовки.У рецептурі використовуються якісні натуральні інгредієнти – крижане...

Норвежці роздадуть українському дрібному бізнесу по $5000 на перезапуск

Фінансування програми забезпечує Міністерство закордонних справ Норвегії (NMFA). Переможці конкурсу отримають до $5000 (приблизно 185 тис. грн) фінансування, залежно від...

Американці першими створили глазур для пончиків, яка продовжує термін придатності

Американський виробник хлібобулочних виробів Dawn Foods розробив нелипку глазур, яка дозволить продовжити термін придатності пончиків.Dawn Foods стверджують, що їх...

Фуа-гра із клітин японських перепілок: лабораторне м’ясо вперше дісталося Гонконгу

Компанія Vow представила продукт під назвою Forged Gras, який є альтернативою люксовій делікатесній фуа-грі, виготовленій шляхом вирощування клітин японських...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Ізраїль готується стати країною №1 у виробництві інноваційної їжі

Ідейним натхненником такої стратегії став сам прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін...

Фіни нагодують місію на Марс їжею, створеною з повітря

Solar Foods виробляє мікробний білок, використовуючи лише водень, СО2...

Римські канікули. Італійці поклали лазанью в тюбики та змушують відвідувачів лизати тарілки

23-річний шеф-кухар із Італії Валеріо Браскі створив страву, яка...

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного...

У Києві печуть ремісничий хліб зі спельтою: рецептура розроблялася два роки

У рецептурі хліба лише чотири інгредієнти — борошно, сіль,...

Вибір редактора
В продовження теми