Блакитні водорості стануть їжею людей майбутнього — розробники з США

Американський стартап liina прагне зробити таку корисну спіруліну, яку називають їжею майбутнього, смачною для споживання. Для цього компанія розробила власну формулу білкового напою зі спіруліною, і збирає інвестиції на випуск продукту.

“Спіруліна настільки вражаюча, що спочатку ми самі не вірили, що це насправді так, – говорять у компанії. – Спіруліна – це наступне джерело здорової їжі, здорових людей і здорової планети”.

У той день, коли засновник liina, Джон Стейнберг із Іллінойса, відкрив для себе спіруліну, він знав дві речі: спіруліна — це справжній суперфуд, і вона тут, щоб переписати історію.

Зараз він запустив кампанію на Kickstarter. В разі її успішності підприємство почне відвантажувати продукт з 2 кварталу 2022 р., а на повноцінне виробництво вийде під кінець року.

liina пропонує спіруліну у складі білкового порошку, який загалом містить 7 інгредієнтів. Його достатньо розвести рідиною – і напій небесноблактиного кольору готовий до споживання.

Блакитні водорості – суперїжа для людей і планети

Зараз Стейнберг ставить за ціль зібрати $2000. Вони підуть на виробництво спірулізованого білкового порошку на підприємстві в Юті. До завершення кампанії залишився 21 день.

Щоб ще більше зацікавити потенційних споживачів на старті компанія запропонує безкоштовну доставку.

Нагадаємо, раніше барселонський стартап надрукував перший у світі блакитний стейк зі спіруліною.

Джерела: Kickstarter, LiveLiina

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найбільша у світі вертикальная ферма нагодує беконом із міцелію мільйон людей

Ферма працює за їх власною запатентованою технологію, і є частиною 120 тис. кв. футів нової інфраструктури, яку MyForest будує,...

Світові виробники алкоголю почали розливати горілку у пляшки з картону

Паперовими пляшками уже користуються такі великі бренди як Absolut (Pernod Ricard) та Johnnie Walker (Diageo).Паперова пляшка виготовляється з картону...

Виробник крекерів із цвіркунів запускає франчайзинг. Вхід у бізнес – 300 тис. євро

Вхід у новий бізнес коштуватиме 300 тис. євро За ці кошти Origen Farms забезпечить початківців обладнанням та навчить їх технології...

Лідер виробництва лабораторного жиру випустить свої перші гібридні сосиски

Ковбаски Mission Chorizo ​​є гібридним продуктом, виготовленим з нерозкритих рослинних білків і культивованого свинячого жиру Mission Barns.Mission Barns культивує...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Pizza Hut запустила перший робот-ресторан, який пече півсотні страв за годину

«Ресторан у коробці» базується на технології Hyper-Robotics, ізраїльського стартапу...

Nestlé за допомогою мікробів створила продукт для нарощування м’язів

Це – сироватковий білок Orgain Better Whey, без лактози...

Українці створили інноваційне морозиво при -200 градусів. Заморожують азотом

Морозиво має унікальну форму та представлене багатьма смаками –...

Штучний інтелект створив замінник м’яса морських черепах

Для цього NotCo заручилася технологіями штучного інтелекту та великим...

Ізраїльська компанія розробила капсульну їжу із «потворних» овочів

Така їжа візуально вражає. Це зроблено для того, аби...

Вибір редактора
В продовження теми