Автономний робот розвозить суп рамен по дзвінку з мобільного

Виробник роботизованих торговельних автоматів Yo-Kai Express презентував автоматизованого мобільного робота для продажу супів рамен.

Робот Yatai дебютував у кампусі Microsoft у Редмонді, штат Вашингтон, в рамках інноваційної події, організованої програмним гігантом.

Вперше про мобільний рамен-бот виробники заявили ще у грудні 2020 року на на The Smart Kitchen Summit Japan.

Мобільний робот розпочав із доставки в кампусі, оскільки це допомагає компанії обійти деякі нормативні перешкоди, пов’язані із самокерованими транспортними засобами на громадських вулицях міста.

Цей автономний ресторан може їздити за певними маршрутами та зупинятися по дзвінку з мобільного телефону.

Можливо, згодом додадуть функцію, щоб робот зупинявся, коли людина, яка проходить повз, махне йому рукою, між іншим повідомили розробники.

Наразі тривають переговори з університетами Каліфорнії в Берклі та Ірвіні щодо появи доставщика супів на території їхніх кампусів, а вже найближчими днями Yatai можна буде побачити на вечірці Super Bowl у Лос-Анджелесі, відмітив Енді Лін, засновник Yo-Kai Express.

Варто відмітити, що мобільний робот — це лише один із багатьох транспортних засобів, які компанія використовує для доставки супу.

Yo-Kai Express також працюють над машинами, створеними для малих або великих офісів та пристроєм для приготування їжі на дому.

А тим часом, французи створили роботизовану їдальню, яка на 2 кв.м. може готувати до 60 страв за годину.

Джерело: The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Компанія Ді Капріо планує запустити завод по вирощуванню лабораторних стейків

Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65 000 кв. футів, сигналізуючи про новий імпульс у сегменті м’яса...

У Нідерландах за допомогою мікробів створили замінник риби та м’яса

Білковий продукт може бути отриманий з маніоки, кукурудзи, картоплі, цукрового очерету та навіть буряка.Багатий на протеїн Fermotein виготовляється методом...

Українські суперфуди: які місцеві продукти стають світовим трендом?

Здорове харчування перестало бути лише трендом зі сторінок модних журналів – воно стало основою для підтримки міцного здоров'я. Одним...

Ринок веганської риби подвоїться. Її створюють із баклажанів

Оскільки споживачі дедалі більше хвилюються про навколишнє середовище, добробут тварин і власне здоров’я, попит на морепродукти рослинного походження стрімко...

Найбільша українська мережа пекарень відкрила перший заклад у Празі

Заклад відкрився в самому центрі Праги в ТЦ Palladium, поруч із Карловим мостом. Площа становить 173 кв. м на...

Шістсотрічна українська солеварня випустила сирну сіль та шукає нового інвестора

Склад сирної солі включає різні сири, як от "Світанок", "Монастирський", сир із трюфелем, "Торба", "Годз", "Магура", "Верде" та "Чорна...

Може вас зацікавити

Планктон для офісів. Снеками майбутнього будуть низькокалорійні чіпси з медуз

Команда данських дослідників розробила метод перетворення медуз, які багаті...

Вибір редактора
В продовження теми