Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Каліфорнійський стартап GoEV Corp винайшов із коренів цукрових буряків екологічно чистий 100% біологічно розкладний унікальний посуд.

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити світ чистішим, зеленішим та екологічнішим заради життя нащадків. Обоє мають п’ятирічний досвід успішних проектів у сфері зелених технологій та електромобілів.

Зараз вони запустили кампанію на Kickstarter для збору коштів на старт повноцінного виробництва.

Посуд під брендом VegTabWare претендує стати заміною пластиковому та паперовому

Для його виробництва використовуються рештки кормових рослин.

“Наша продукція екологічно чиста, повністю розкладається природнім способом протягом короткого періоду часу, безпечна для тварин і корисна для ґрунту”, – говорять засновники стартапу.

$1 з кожного проданого набору VegTabWare буде переданий на очищення океанів, морів і річок від пластику.

Набори готового посуду з бурякових відходів коштують від $39. Окрім того, компанія додає до ціни вартість доставки, яка залежить від регіону. 

До речі, доставка може здійснюватися по всьому світу.

“Після досягнення мети по збору коштів ми розпочнемо виробництво, не чекаючи закінчення кампанії, і будемо робити щотижневі оновлення. Оскільки це не прототип, а продукт, готовий до серійного виробництва, ми можемо надати докази в короткий термін”, – звертаються засновники стартапу до тих, хто готовий їх профінансувати.

Нагадаємо, в Україні луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи.

Джерела: VegTabWare, Kickstarter 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили продукт за 74-річним рецептом своєї бабусі Вілли.   Під час розробки вівсяного...

Творець першої у світі лабораторної риби поглине ще одну велику компанію

Ця угода призведе до появи світового лідера в галузі клітинного сільського господарства Об’єднане підприємство збереже назву Umami Bioworks і очолюватиме...

Вечеря за півмільйона доларів: мішленівський кухар приготує у стратосфері їжу із космічного сміття

Мунк співпрацює зі стартапом Space Perspective для запуску шести відвідувачів у верхні шари атмосфери, де вони скуштують свіжоприготовану вечерю...

3000 років тому європейці варили сир з пліснявою — докази знайшли у туалеті

Тобто майже три тисячоліття тому робітники соляної шахти в Австрії уже володіли складною технологією виробництва сиру та пива.Результати досліджень...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Корона з сіна. Corona створила упаковку для пива з ячмінної соломи

Таким чином компанія AB InBev, яка володіє правами на...

Вчені перетворили звичайні гази на їжу, поживнішу за яловичину

Дослідники з Університету Тюбінгена в Німеччині розробили процес, у...

Швейцарці створили першу в світі кавомашину зі штучним інтелектом, яка заварює гарячу та холодну каву

Виробники кавомашин JURA запропонували інноваційне рішення, що подвоює асортимент...

Вчені пропонують виготовляти рослинне м’ясо з арахісової шкаралупи

Це відкриття має потенціал змінити підходи до управління харчовими...

Молочний гігант Fonterra запустив виробництво сироватки без корів

Стартап з’явився через три роки після того, як Fonterra...

Вибір редактора
В продовження теми