Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

    Каліфорнійський стартап GoEV Corp винайшов із коренів цукрових буряків екологічно чистий 100% біологічно розкладний унікальний посуд.

    Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити світ чистішим, зеленішим та екологічнішим заради життя нащадків. Обоє мають п’ятирічний досвід успішних проектів у сфері зелених технологій та електромобілів.

    Зараз вони запустили кампанію на Kickstarter для збору коштів на старт повноцінного виробництва.

    Посуд під брендом VegTabWare претендує стати заміною пластиковому та паперовому

    Для його виробництва використовуються рештки кормових рослин.

    “Наша продукція екологічно чиста, повністю розкладається природнім способом протягом короткого періоду часу, безпечна для тварин і корисна для ґрунту”, – говорять засновники стартапу.

    $1 з кожного проданого набору VegTabWare буде переданий на очищення океанів, морів і річок від пластику.

    Набори готового посуду з бурякових відходів коштують від $39. Окрім того, компанія додає до ціни вартість доставки, яка залежить від регіону. 

    До речі, доставка може здійснюватися по всьому світу.

    “Після досягнення мети по збору коштів ми розпочнемо виробництво, не чекаючи закінчення кампанії, і будемо робити щотижневі оновлення. Оскільки це не прототип, а продукт, готовий до серійного виробництва, ми можемо надати докази в короткий термін”, – звертаються засновники стартапу до тих, хто готовий їх профінансувати.

    Нагадаємо, в Україні луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи.

    Джерела: VegTabWare, Kickstarter 

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Стартап, в який вклався Starbucks, винайшов робота для збору та видачі страв

    Патент є продовженням попередньо отриманого компанією ще в 2019 році, і демонструє систему, яка збирає страви, розподіляючи різні інгредієнти,...

    «Музей Їжі»: у Києві провели масштабну подію про історію та культуру їжі

    «Музей Їжі» від родини брендів МХП – це захід у попап форматі, покликаний більше розповісти українцям про культуру та...

    Сінгапурські вчені знайшли заміну яйцям для майонезу у відходах пивоварень

    Він не містить у складі традиційних яєць чи молочних продуктів. При цьому попередні висновки показують, що емульгатор може замінити...

    Фінські вчені створили яєчний білок з грибів, якими залатують тріщини в бетоні

    Фінський Центр технологічних досліджень VTT спільно з вченими Future Sustainable Food Systems, що базується в Університеті Гельсінкі, вихідним інгредієнтом...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Супермаркети вперше почнуть продавати рибу із 3D-принтера

    Це буде цільне філе лосося на основі мікропротеїну, розроблене...

    Мільйон літрів молока без корів — німці будують гігантський завод

    Головна мета проєкту — зробити культивоване молоко доступним за...

    Вибір редактора
    В продовження теми