Екоактивісти створили посуд із відходів цукрових буряків та шукають інвесторів на Kickstarter

Каліфорнійський стартап GoEV Corp винайшов із коренів цукрових буряків екологічно чистий 100% біологічно розкладний унікальний посуд.

Майк і Алекс, засновники стартапу, ставлять за мету зробити світ чистішим, зеленішим та екологічнішим заради життя нащадків. Обоє мають п’ятирічний досвід успішних проектів у сфері зелених технологій та електромобілів.

Зараз вони запустили кампанію на Kickstarter для збору коштів на старт повноцінного виробництва.

Посуд під брендом VegTabWare претендує стати заміною пластиковому та паперовому

Для його виробництва використовуються рештки кормових рослин.

“Наша продукція екологічно чиста, повністю розкладається природнім способом протягом короткого періоду часу, безпечна для тварин і корисна для ґрунту”, – говорять засновники стартапу.

$1 з кожного проданого набору VegTabWare буде переданий на очищення океанів, морів і річок від пластику.

Набори готового посуду з бурякових відходів коштують від $39. Окрім того, компанія додає до ціни вартість доставки, яка залежить від регіону. 

До речі, доставка може здійснюватися по всьому світу.

“Після досягнення мети по збору коштів ми розпочнемо виробництво, не чекаючи закінчення кампанії, і будемо робити щотижневі оновлення. Оскільки це не прототип, а продукт, готовий до серійного виробництва, ми можемо надати докази в короткий термін”, – звертаються засновники стартапу до тих, хто готовий їх профінансувати.

Нагадаємо, в Україні луганчани готові випускати біопосуд з пшениці та кукурудзи.

Джерела: VegTabWare, Kickstarter 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Штучний інтелект вперше розробив енергетичний напій зі «срібним абрикосом»

Штучний інтелект розробляв рецептуру, а також нюхав і навіть “пробував” напій на смак  Hell Energy використовувала штучний інтелект на кожному...

Рослинне м’ясо їде в Голівуд. Мережа веганського харчування зібрала $7,5 млн на розширення

Раунд очолили Helia Capital USA, Eat Beyond Global Holdings та Batta Foods. Plant Power — це мережа ресторанів швидкого харчування,...

Сироварня на Прикарпатті коптить гуцульський будз та ліпить коників

Засновники бренду — Юлія та Василь Тирсіники — з початком війни повернулися до України після десяти років життя в...

Український винахідник створив технологію виробництва горіхової пасти, яка зберігається 2 роки

Як повідомляє Укрінформ, на переробку йде широкий перелік сировини — від горіхів до чорного кмину.Винахідник має авторські свідоцтва на...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Штучний інтелект створив замінник м’яса морських черепах

Для цього NotCo заручилася технологіями штучного інтелекту та великим...

Дистриб’ютор Beyond Meat в Україні про те, як рослинне м’ясо рятує світ

Компанія Beyond Meat — найбільший виробник рослинного м'яса і...

Вінницький медобар приборкав бджіл, і тепер створює унікальні медово-ягідні пасти

Вінничани створюють солодкі десерти, поєднуючи натуральні інгредієнти з медом...

Українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту

Винороб та власник Biologist Ігор Петренко понад 4 роки...

Вибір редактора
В продовження теми