Виробник вітамінів винайшов смужки, що позбавляють втоми та насичують організм «літнім вітаміном»

Виробник вітамінів Refyned випустив добавки у новому портативному форматі з високою біодоступністю та покращеною ефективністю.

Невеликі розчинні смужки Sleep+ та D3 Sunshine Support призначені для покращення якості сну, загального самопочуття та імунітету відповідно.

Хоча вітамін D3 виробляється в організмі природним шляхом, проте, як правило, більшість людей страждає від його дефіциту, особливо в зимовий період, пояснюють виробники.

Нестача «Сонячного вітаміну» зменшує здатність імунної відповіді організму, погіршує самопочуття та може викликати проблеми з кістками.

D3 Sunshine Support допомагає усунути дефіцит. Кожна смужка містить 40 тис. молекулярних одиниць D3. Це оптимальне дозування для застосування добавки раз на тиждень, кажуть у Refyned.

У свою чергу, Sleep+ містить мелатонін, вітамін В6, бета-каріофілен, Гамма-аміномасляну кислоту (ГАМК) і L-теанін, щоб забезпечити комфортний нічний сон. Достатньо вживати не частіше 1 разу на 12 год.

Всі переваги вітамінних добавок були сконденсовані в розчинну веганську смужку з приємним смаком, яку не потрібно ковтати чи запивати водою.

Достатньо покласти пластинку на язик або між яснами і щокою та дочекатись повного розчинення.

Така форма випуску має високу біодоступність та швидший початок дії у порівнянні з іншими лікарськими формами, оскільки діюча речовина починає відразу всмоктуватися в системний кровоток, пояснюють виробники.

Нагадаємо, VidaCap створили перші грибні жуйки, які покращують імунітет та концентрують увагу.

Джерело: Nutrition Insight, Refyned

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Французи виготовили харчову добавку для оздоровлення шкіри з дикої чорниці

Сепітон — це природний інгредієнт, отриманий з ферментованого екстракту дикої чорниці і являє собою суміш проантоціанідинів, які мають в...

Винахідник лабораторного м’яса спрогнозував, чи зникне традиційне тваринництво через 20 років

Скоріше, ці два напрямки існуватимуть поруч, вважає Дідьє Тубіа, засновник та генеральний директор Aleph Farms – піонера на ринку...

За птахою удачі. В єрусалимській лабораторії виростять курячу грудку за 6 євро

Future Meat Technologies, що базується в Єрусалимі, заявляє, що знайшла спосіб виростити у лабораторних умовах курячу грудку, яка коштуватиме...

За прилавок магазину з морозивом поставили ввічливих роботів-кондитерів

Технічно Brown Bana — це скоріше ко-ботична установка, оскільки шарнірні роботні руки просто пересувають чашки та морозиво в капсулах,...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Ветерани отримають відшкодування на власну справу. Профінансовано 160 заявок

Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір,...

Ukraine Creates Its First Innovative Food Industry Park

The VOLIA industrial park unites three locations specializing in...

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка...

Макарони та цукерки із відходів – британський стартап перевинайшов їжу

Засновник стартапу Том Сіммонс провів чотири роки як науковий...

Преміум-бренд створив активовану воду, що посилює смак їжі у 10 разів

Вода, що проходить через швейцарську запатентовану технологію фільтрації, отримує...

Вибір редактора
В продовження теми