Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    Експерти знайшли унікальне джерело протеїну, його продажі вже обійшли сою та горох

    Mikuna, компанія з виробництва рослинного харчування, випустила білковий порошок Chocho, продажі якого в регіональних роздрібних магазинах уже обійшли гороховий та соєвий протеїн.

    Секрет Chocho полягає в тому, що його отримують із люпину під назвою чочо. 

    Вирощений в Андах на висоті від 11 000 до 14 000 футів, він може похвалитися довгим списком поживних властивостей. 

    Боби складаються з 54% білка – вміст протеїну на порцію перевищує практично будь-яке інше джерело.

    Для порівняння, соя містить протеїну на рівні 36%, горох – 34%. 

    Чочо має у складі всі дев’ять незамінних амінокислот, багато клітковини, omega-3, залізо, кальцій і цинк, при цьому не містить лектину та алкалоїдів.

    До речі, президент Mikuna Тара Крізе раніше була старшим віце-президентом з маркетингу Impossible Foods, де вона допомогла створити більш сміливий, привабливіший імідж для рослинної їжі. 

    Зараз Крізе говорить, що з Mikuna у неї є можливість дати споживачам чисте рослинне харчування.

    «Наша мета – не просто підняти шум, ми зосереджені на спілкуванні з клієнтами, які дуже піклуються про те, що вони їдять», – каже Крізе

    Минулого місяця Mikuna стала найбільш продаваним брендом рослинного білка в Erewhon – популярній мережі продуктових ринків Лос-Анджелеса.

    Chocho також доступний у інтернет-магазині Mikuna з доставкою по всій країні.

    Нагадаємо, раніше білок із люпину отримав схвалення особистого шеф-кухаря Пола Маккартні та Елтона Джона.

    Джерела: Mikuna, Vegeconomist

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Родина військового пече на Сумщині бельгійські вафлі з українським салом

    Кафе створив зі своєю родиною 45-річний військовослужбовець Дмитро Пасічнюк. Для запуску бізнесу йому вдалося отримати грант за програмою «Власна...

    Майже $1 млн зібрав шведський стартап на розробку жиру для рослинних стейків

    Раунд очолив Nordic FoodTech VC, серед решти інвесторів —венчурна група Paulig PINC, Purple Orange Ventures та Chalmers Ventures.Спочатку компанія...

    Сироварня на вогні Formaggio olive робить винний сулугуні та сирні кейк-попси

    Так з’явились інновіційні винний сулугуні та сирні кейк-попси Винний сулугуні починають готувати класичним способом. Сир варять, засолюють та дають йому...

    Супермаркети продаватимуть веганські яйця, які виглядають точно як справжні

    Це не перше веганське яйце, але перше, яке виглядає дійсно як куряче – зі “справжнім” жовтком та білком. Його...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

    «Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити...

    AgriFood Innovation Camp: стартував набір на навчально-менторську програму для агрофуд стартапів

    Українські агропродовольчі компанії можуть взяти участь в онлайн-буткемпі, отримати...

    Вибір редактора
    В продовження теми