Секрет Chocho полягає в тому, що його отримують із люпину під назвою чочо.
Вирощений в Андах на висоті від 11 000 до 14 000 футів, він може похвалитися довгим списком поживних властивостей.
Боби складаються з 54% білка – вміст протеїну на порцію перевищує практично будь-яке інше джерело.
Для порівняння, соя містить протеїну на рівні 36%, горох – 34%.
Чочо має у складі всі дев’ять незамінних амінокислот, багато клітковини, omega-3, залізо, кальцій і цинк, при цьому не містить лектину та алкалоїдів.
До речі, президент Mikuna Тара Крізе раніше була старшим віце-президентом з маркетингу Impossible Foods, де вона допомогла створити більш сміливий, привабливіший імідж для рослинної їжі.
Зараз Крізе говорить, що з Mikuna у неї є можливість дати споживачам чисте рослинне харчування.
«Наша мета – не просто підняти шум, ми зосереджені на спілкуванні з клієнтами, які дуже піклуються про те, що вони їдять», – каже Крізе
Минулого місяця Mikuna стала найбільш продаваним брендом рослинного білка в Erewhon – популярній мережі продуктових ринків Лос-Анджелеса.
Chocho також доступний у інтернет-магазині Mikuna з доставкою по всій країні.
Нагадаємо, раніше білок із люпину отримав схвалення особистого шеф-кухаря Пола Маккартні та Елтона Джона.
Джерела: Mikuna, Vegeconomist